YouTube

  • DOLAR
    %0,29
  • EURO
    %0,35
  • ALTIN
    %-0,07
  • BIST
    %-1,02
Yerköy’lü Ramo ve Juluyet rüzgârı

Yerköy’lü Ramo ve Juluyet rüzgârı

Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu (MYO) öğrencinden “Yerköy’ lü Ramo ve Juluyet” gösterisi.
28022012ramoYerköy Adalet MYO öğrencileri tarafından organize edilen tiyatro gösterisi Yerköy Adalet MYO konferans salonunda izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.
Yerköy Adalet MYO konferans salonunda gerçekleşen tiyatro ve müzik dinletisine, Yerköy İlçe Kaymakamı, Çiçekdağı İlçe Kaymakamı, Yerköy Garnizon Komutanı, Yerköy Cumhuriyet Başsavcısı, Çiçekdağı Cumhuriyet Başsavcısı ve Hâkimi, İlçe Özel İdare Müdür, Şehit Aileleri Derneği Başkanı, MHP İlçe Başkanı, PTT Yerköy Merkez Müdürü, Adalet MYO Müdürü ve Yüksek Okul Sekreteri, Çiçekdağı Ahi Evran Meslek Yüksek Okulu Müdürü ve Yüksek Okul Sekreteri, sivil toplum kuruluşları ve öğrencilerin katılımları ile gerçekleşti.
Gerçekleşen tiyatro gösterisinde, öğrenciler tarafından hazırlanan “Yerköy’lü Ramo ve Juluyet” gösterisi katılımcılar tarafından büyük beğen ile izlenirken, gösteride, rap müziği, Türk sanat müziği, yöresel oyun havaları ve slayt gösterimleri ile katılımcılar yer yer coşkulu anlar yaşadılar.
28022012ramo1William Shakespeare’in yazdığı ve dünyada birçok ülkede adından sıkça söz ettiren  “Romeo ve Juliet” gösterisini ele alan ve Yerköy ilçemizde uyarlanan “Yerköy’lü Ramo ve Juliet” adı ile izleyiciye sunuldu.
Yerköy İlçemizde yaşanan bir aşk hikâyesini esprili bir şekilde ele alan  “Yerköy’lü Ramo ve Juluyet” katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.
“Yerköy’ lü Ramo ve Juluyet” gösterisi sonrasında yer alan rap müzikleri ile eğlenen katılımcılar, Türk sanat müziği, yöresel oyun havaları ve slayt gösterimleri ile beğeni topladı.
Yerköy Adalet MYO yetkilileri, tiyatro gösteri sonrasında, katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldular.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji