YouTube

  • DOLAR
    %0,10
  • EURO
    %-0,15
  • ALTIN
    %0,06
  • BIST
    %3,10
Yerköylü Sanatçı Yüksel Nihal, 21. Kasetini Çıkardı

Yerköylü Sanatçı Yüksel Nihal, 21. Kasetini Çıkardı

 Yerköy ilçemizde, yaşayan mahalli sanatçı Yüksek Nihal, yirmi birinci kasetinin çıkarmanın mutluluğunu yaşıyor.
01042013yukselYerköy ilçemizde dünyaya gelen ve 1971’li yıllından belli mahalli sanatçı olan Yüksek Nihal, bugüne kadar gerçekleştirilen şölenlerde, eğlencelerde ve düğünlerinde sahneye çıkarak ilçenin vazgeçilmezlerinden oldu.
Yöresel türkülerle yirmibirinci kasetini Mart ayı sonunda çıktığını belirten Nihal, yoğun bir çalışma içinde “Şımarıksın Sen Sevdiğim” adlı kaseti çıkardığını ifade etti.
Kasetinde 14 eserin bulunduğunu belirten Nihal,”Geçtiğimiz günlerde yapımını tamamladığım ve dinleyicilerin beğenisine sunmuş olduğum, “Şımarıksın Sen Sevdiğim” adlı kasetimde 14 yöresel şarkı yer almaktadır.
Uzun yıllardır Yerköy’de diğer il ve ilçelerde mahalli sanatçılık yapmaktayım. Halkın içinde olduğumdan sesim ve sazım ile de yeteneğimi konuşturuyor müzik yapıyorum. Bu güne kadar 21 albüm çıkardım. Sevenlerimle birlikte olmaktan mutluyum” dedi.
Nihal, kasetlerini kendi imkânlarıyla çıkardığını, masraflarını yaz aylarında düğünlerde müzisyenlik yaparak, çevre il ve ilçelerdeki düğünlerde elde ettiği gelirlerle karşıladığının altını çizdi.
Nihal’in Kasetinde ise, “Şımarıksın Sen Sevdiğim, Ağla Sevdiğim, Bana Küsüyon, Benim Yarım Sarı Değil, Gönül Bir Beladır, Hastaneye Ağıt, Kör Kader, Kız Kurban Olurum O Nasıl Bakış, Olsun Muhabbet Bu Gece, Pir Sultan Deyu, Tükendi Yar Tükendi, Yaralarım, Badı Sab, Fatom” eserleri yer alıyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji