YouTube

  • DOLAR
    %-0,17
  • EURO
    %0,31
  • ALTIN
    %0,25
  • BIST
    %0,89
Yerköylü yaşlı adamın hastane bahçesinde ölüm-kalım mücadelesi!

Yerköylü yaşlı adamın hastane bahçesinde ölüm-kalım mücadelesi!

Yozgat’ta hastane bahçesinde ikinci kez kalp krizi geçiren yaşlı adama doktorlar tarafından olay yerinde müdahale edildi. 
23072013yerkoyAraştırma ve Uygulama Hastanesi bahçesinde bir anda yere yığılarak nabzı duran ve bilincini kaybeden yaşlı adamın kalbi yapılan masaj ile yeniden çalıştırıldı.
Yerköy ilçemizde kalp krizi geçiren 65 yaşındaki Mehmet Yılmaz, getirildiği Araştırma ve Uygulama Hastanesi bahçesinde yakınlarını beklerken ikinci kez kalp krizi geçirdi. Hastane binası önünde yakınlarının gözü önünde kalbi duran Yılmaz, durumu haber alır almaz kıs sürede müdahale eden doktorlar ve sağlık ekibinin yoğun gayreti sonucu ikinci hayatına merhaba dedi.
DURAN KALP ÇALIŞTI
Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi bahçesinde yakınlarını beklerken aniden yere yığılıp, baygınlık geçiren Mehmet Yılmaz’ın imdadına hastanede görevli doktorlar ve sağlık ekibi yetişti. Yakınlarının gözyaşları arasında Yılmaz’a olay yerinde uzun süre kalp masajı yapıldı. Bir anda tüm hayati fonksiyonlarını kaybeden Yılmaz’ın duran kalbi doktorların kalp masajı ile yeniden çalıştı. Oksijen ve ilaç takviyesi yapılmasının ardından sedye ile kısa sürede Araştırma ve Uygulama Hastanesi Kardiyoloji Yoğun Bakım Ünitesi’ne kaldırılan yaşlı adamın bilincinin yerine geldiği, durumunun düzelmeye başladığı bildirildi.
İKİNCİ HAYAT
Mehmet Yılmaz’ın 65 yaşında ikinci hayatına tutunmasına vesile olan Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin doktor ve sağlık ekibi, çevredeki vatandaşlardan tam not aldı.
İnsanların gözleri önünde, hastane bahçesinde ölümle-kalım arasında gelip giden Yılmaz’a kalp masajı ve tıbbi müdahalenin kısa sürede yapılmış olması yeni bir hayatın başlamasına da vesile oldu.
Hastane bahçesindeki yaşlı adamı hayata döndürmek için yoğun bir gayret sarf eden doktorlar ve sağlık ekibi, Mehmet Yılmaz’ın hayata dönmesine vesile olan isimsiz kahramanlar oldular.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji