YouTube

  • DOLAR
    %0,10
  • EURO
    %-0,15
  • ALTIN
    %0,06
  • BIST
    %3,10
Yerköylüler haydi tiyatroya

Yerköylüler haydi tiyatroya

Yerköy Yüksek Öğretim Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı seçilen Hasan Şimşek ilk iş olarak “Muhteşem Türkiye ve Yerköylü Ramo ve Juluyet”, tiyatro gösterilerini Yerköylülerle buluşturuyor
22052012simsekYerköy Yüksek Öğretim Hizmetlerini Destekleme Derneği tarafından organize edilen ve Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından hazırlanan “Muhteşem Türkiye ve Yerköylü Ramo ve Juluyet” tiyatro gösterisi Yerköylüler için sahnelenecek.
Yerköy Yüksek Öğretim Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Hasan Şimşek, Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu Öğrencileri tarafından hazırlanan “Muhteşem Türkiye ve Yerköylü Ramo ve Juluyet” tiyatro gösterisinin 26 Mayıs Cumartesi günü Adalet Meslek Yüksekokulu konferans salonunda izleyiciyle buluşacağını ifade ederken, tiyatro gösterisine tüm Yerköylülerin davetli olduğunu belirti.
Şimşek, “3 Kasım 2010 tarihinde Yerköy İlçemizde ilk öğrenci kaydına başlayan okulumuz, ilk öğrenci mezununu bu yıl verecektir. Gerek Yerköylüler olsun gerekse yüksekokul öğretim görevlileri olsun istikrarlı çalışmaları sonucu 2’inci yıllarını tamamlamış bulunmaktadır.
Geçtiğimiz günlerde Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulumuzu destekleme amacı ile açmış olduğumuz Yerköy Yüksek Öğretim Hizmetlerini Destekleme Derneğinin açılışı gerçekleşmiştir.
Açılışı ile birlikte okulumuza destek ve yardım için, yüksekokul öğrencilerimiz tarafından hazırlanan “Muhteşem Türkiye ve Yerköylü Ramo ve Juluyet”, tiyatro gösterisini Yerköylülerle buluşturmayı hedefliyoruz.”dedi.
“Muhteşem Türkiye ve Yerköylü Ramo ve Juluyet”, tiyatro gösterisine tüm Yerköylülerin davetli olduğunu söyleyen Şimşek, tiyatro gösterisi 26 Mayıs 2012 Cumartesi günü, saat 18:00’de Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleşeceğinin belirti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji