YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Yerköylüler tiyatro gösterisinde buluştu

Yerköylüler tiyatro gösterisinde buluştu

Yerköy Yüksek Öğretim Hizmetlerini Destekleme Derneği tarafından organize edilen ve Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu (MYO) öğrenci tarafından sergilenen  “Muhteşem Türkiye ve Yerköy’ lü Ramo ve Juluyet” gösteri Yerköylülerin beğenisini topladı.
01062012tiyatroYerköy Yüksek Öğretim Hizmetlerini Destekleme Derneği tarafından organize edilen tiyatro gösterisi Yerköy Adalet MYO konferans salonunda izleyiciler tarafından beğeni ile izlendi.
İzleyicilerin yoğun ilgi gösterdiği tiyatro gösterisinde, açılış konuşması yapan Yerköy Yüksek Öğretim Hizmetlerini Destekleme Derneği başkanı Hasan Şimşek, derneklerinin ilk iş olarak ilçe halkına tiyatro gösterisi sunduklarını ifade ederken, “Derneğimizin kurucu başkanı olarak, ilk görev olarak okulumuz öğrencilerimiz tarafından hazırlanan tiyatro gösterilerini siz saygı değer hemşerilerimizi beğenisine sunmak için burada toplanmış bulunmaktayız.
Yerköy Yüksek Öğretim Hizmetlerini Destekleme Derneği olarak bu tür etkinlikleriz siz ilçe halkımıza yer yer gösteriler sunacağız” dedi.
Yerköy Adalet MYO konferans salonunda gerçekleşen tiyatro ve müzik dinletisine, Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale, Çiçekdağı İlçe Kaymakamı Yunus Kalaycı Adalet MYO Müdürü ve Yüksek Okul Sekreteri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların katılımları ile gerçekleşti.
Gerçekleşen tiyatro gösterisinde, öğrenciler tarafından hazırlanan “Muhteşem Türkiye ve Yerköylü Ramo ve Juluyet” gösterisi katılımcılar tarafından büyük beğen ile izlenirken, gösteride, slayt gösterimleri ile katılımcılar eğlenceli dakikalar yaşadılar.
Gerçekleşen tiyatro gösterileri sonrasında, Yerköy Yüksek Öğretim Hizmetlerini Destekleme Derneği başkanı Hasan Şimşek tarafından, Yerköylü iş adamlarına,  Yüksekokul müdürü Murat Koçsoy ve Yüksek okul sekreteri Oğuz Duygu’ya plaket takdim edildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji