YouTube

  • DOLAR
    %0,28
  • EURO
    %-0,13
  • ALTIN
    %0,44
  • BIST
    %-0,06
Yerköy’ün yeni Emniyet Müdürü göreve başladı

Yerköy’ün yeni Emniyet Müdürü göreve başladı

Yaklaşık 1 yıldır Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Hüseyin Demirel, terfi ederek Yozgat İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak atanmasının ardından boşalan yerine, Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine İbrahim Cibelik  atandı
01082012emniyetYerköy İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığından,  Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan İbrahim Cibelik, Emniyet Müdürlüğü görevine başladı.
Halkla iç içe, toplumun huzurunu, can ve mal güvenliğini sağlamak için kanunlar çerçevesinde çalışma yürüteceklerini ifade eden İbrahim Cibelik , “Kapımız her zaman, herkese sonuna kadar açık olacak. El birliğiyle ilçemizi hak ettiği yerlere yükselteceğiz” dedi.
Bizde Yerköy Gazetesi olarak Yerköy İlçe Emniyet Müdürü Cibelik’e yeni görev yerinde başarılar dileriz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. Eski ilçe emniyet müdürüne yaptıki soruyorum? caddeler esrarkeşlerden, tinercilerden, sarhoştan, raly ci genlerden geçilmez oldu. Huzurumuzu koruyacak olan Polis sabah 8 akşam 5 mesaisi yapadursun ilçemiz de huzur denen bi şey kalmadı. Biz yerköye yoldan , sudan önce huzur istiyoruz, Huzurun olmadığı yerde yolu, suyu ne yapalım… Sn yeni ilçe emniyetmüdürümüze başarılar diliyorum umarım görevinin ve makamının kıymetini biliyordur..

  2. umarım iki zenginin peşinden gitmezde şu memleketi bi düzene sokarsınız.YATmayın artık lütfen

  3. bizim yerköye gelenyatışa tatile geliyo gibi yerköyüde pislik götüruyoyıllar önce bi müdür vardı yerköy türkiynn en pis memleketlerinden biri ozmn adam gibi şereflice yatmadan yapın görevini tabi bizlerde vatantaş olarak yatdımcı olmalıyız her süpheli durumu 155i arayak bildirmeliyiz …. Başarılar inş hayırlı olur yerköye

  4. yeni emniyet müdürüne hayırlı olsun görevinde başarılar diliyorum inşallah adam gibi biridir. ayrıca polis görevini yapsın. iki devriye atıp mesai dolduranlar burası yerköy sanmayın ki yozgatın sıradan bir ilçesi dürüst bir şekilde görevinizi yapmanızı rica ediyorum.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji