YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
YESİAD’tan kaymakama ziyaret

YESİAD’tan kaymakama ziyaret

Yerköy Sanayiciler ve İşadamları Derneği (YESİAD), Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök’ü, ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundular.
16092013yesiadZiyarete Yerköy Sanayiciler ve İşadamları Derneği başkanı Adil Çelik’in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri hazır bulunarak İlçe kaymakamı Nevzat Şengök’ü ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.
Gerçekleşen ziyarette çeşitli açıklamalarda bulunan dernek başkanı Çelik “Osmaniy’nin Düziçi Kaymakamlığı görevinde iken Yerköy ilçe kaymakamlık görevine ataması gerçekleşen Nevzat Şengök beye yeni görevinde başarılar dilerim “dedi.
Kaymakam Şengök ise dernek başkanı ve üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Yerköy ilçemize geldiğimiz günden belli bizleri yalnız bırakmayan daire amirleri, parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımız bizleri yalnız bırakmadılar. STK’larla inanıyorum ki birlik ve beraberlik içinde kenetlenerek, hep birlikte buradaki vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olacağız. İnşallah bu şirin ilçemizi hep birlikte daha güzel yerlere getiririz “ şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji