YouTube

  • DOLAR
    %0,35
  • EURO
    %0,34
  • ALTIN
    %0,27
  • BIST
    %1,66
Yılmaz, Gençlik kollarıyla bir araya geldi

Yılmaz, Gençlik kollarıyla bir araya geldi

AK Parti Yerköy Belediye Başkan Aday Adayı Kadir Yılmaz, AK Partili Gençlerle bir araya geldi.
19112012gencYerköy’de bir restoranda yapılan yemekli toplantıda, konuşan belediye başkan aday adayı Yılmaz, Yerköy’ün gençlerinin geleceğine sahip çıkmak gerektiğini belirtti.
Yerköy’de bulunan gençlerle gençlik konseyi oluşturulmayı hedeflediğini söyleyen Yılmaz, “ Yerköy ilçemize spor kompleksinin kurulması, mevcut stadın düzenlenmesi çevresine tesislerin kurulması, kapalı spor salonu, yüzme havuzu, halı saha, masa tenisi, voleybol ve basketbol sahası, tenis kortu yapılması için çeşitli çalışmalar yapmayı düşünüyorum.
İlçe halkımızın sağlıklı bir yaşam sürmeleri için yürüyüş alanları oluşturulması diğer spor faaliyetleri için alanların oluşturulması. Yerköy spor kulüplerinin desteklenmesi, yeni kulüplerin kurulmasının teşvik edilmesi, mahallelerde spor alanlarının ve merkezlerinin oluşturulmasını planlıyoruz” dedi.
İlçedeki tüm devlet kurumları ile ortak eğitim projelerinin geliştirilmesi sağlayacaklarını söyleyen Yılmaz, ”Eğitim amaçlı sivil toplum kuruluşların oluşturulmasına destek olunması, sivil toplum kuruluşları ile ortak projelerin geliştirilmesi, ilçenin muhtelif yerlerinde okuma evlerinin kurulması, kadınlar, yaşlılar ve ailelerin bu okuma evlerinde kitaba ve kültürel etkinliklere erişiminin kolaylaştırılması.
Halk eğitim ile ortak projelerin gerçekleştirilmesi, meslek kurslarının açılması fakir öğrenciler için üniversite hazırlık kurslarının ve üniversite tercihi konusunda danışmanlıkların koordine edilmesi gibi çalışmaların yapılması. Risk altındaki çocukların ve ailelerin bilinçlendirilmesi, madde bağımlılığı kapsamındakilerin rehabilitasyonu çalışmaların yapılması, son zamanlarda hem ülkemizde hem de ilçemizde artmakta olan, madde bağımlılığı konusunda toplumun her kesimini bilinçlendirmek adına adımlar atılarak, madde bağımlısı tespit edilenlere rehabilitasyonu konusunda öncülük edilecek. Okullarla ortak projelerin geliştirilmesi sağlamayı hedefliyoruz.
AK Parti dönemi ülkemiz için kalkınma dönemi oldu. Yerköy Ak Parti Ruhunun, Yerköy’de de Şahlanmasını İstiyor. Şimdi Ak Hizmet Zamanı. ŞİMDİ AK günler zamanı. Yerköy yeni bir vizyon istiyor” şeklinde konuştu.
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Celil …. ise Yılmaz’a teşekkürlerini ilettikten sonra AK Parti Yerköy Belediye Başkan adayının belirlenmesi ile teşkilat olarak canla başla çalışacaklarının altını çizdi.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. AKP yine ön planda olacak. Seçtiği adayı ile de yine farkını gösterecek halk için hizmet için ilçe için el ele vererek sağ duyu ile çalışacak genç sağlam dinamik kişilere ihtiyaç olduğunu bilerek adayını belirleyecek hiç şüphe yok siz değerli aday adayı AKP yönetimi SAYIN BAŞBAKAN BAKANLARIMIZ VEKİLLERİMİZ KOMİSYON değerli il VE ilçe teşkilat mensuplarının desteği ile aday gösterilerek başarı sağlayacaksınız.
    Sonuç her ne olursa olsun hayır olması dileği ile demek lazım….

  2. İlçedeki tüm devlet kurumları ile ortak eğitim projelerinin geliştirilmesi Eğitim amaçlı sivil toplum kuruluşların oluşturulmasına destek olunması, sivil toplum kuruluşları ile ortak projelerin geliştirilmesi, ilçenin muhtelif yerlerinde okuma evlerinin kurulması, kadınlar, yaşlılar ve ailelerin bu okuma evlerinde kitaba ve kültürel etkinliklere erişiminin kolaylaştırılması, engelli vatandaşlarımıza yönelik çalışmalar, festivaller, paneller,sempozyum konferans ve seminerler ,eğitim kültür sanat spor ve turizm adına toplumun temeli aile ailenin temeli kadın ana dır düşüncesi ile ve daha bir çok gerçekleştirilmesi gereken proje ve çalışmalarla sizi ilçe belediyesinin başında görmeyi dileriz.
    İYİ ÇALIŞMALAR

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji