YouTube

  • DOLAR
    %0,27
  • EURO
    %-0,02
  • ALTIN
    %1,31
  • BIST
    %3,10
Yılmaz’dan Ramazan mesajı

Yılmaz’dan Ramazan mesajı

CHP Yerköy İlçe Başkanı Sancak Yılmaz, 1 Ağustos 2011 tarihi itibari ile başlayan Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 
04082011sancakTüm İslam dünyasının mübarek Ramazan ayını kutlayan CHP Yerköy İlçe Başkanı Sancak Yılmaz, “Bu ay, kötü sözden arınma, yetim hakkına el uzatmama, yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı güçlendirdiğimiz ve kucaklaşarak bayram ettiğimiz bir aydır” dedi.
Sancak Yılmaz, “Vatandaşlarımızın ve İslam dünyasının ‘Hoş Geldin’ diye karşıladığı ve bayram ederek uğurlayacağı Ramazan ayı sadece bir oruç ayı, sadece bir nefis terbiyesi ayı değildir.
Her gün olması gerekirken bu ayda, kötü sözden arınma, yetim hakkına el uzatmama, yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı güçlendirdiğimiz ve kucaklaşarak bayram ettiğimiz bir aydır.
Bu duygu ve düşüncelerle insanın yaşadığı her mekânda vatandaşlarımızın ve İslam dünyasının Ramazan ayını en içten duygularla kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur dileklerimle sevgiler, saygılar sunarım” dedi.
Haber: Yerköy Gazetesi
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji