YouTube

  • DOLAR
    %0,20
  • EURO
    %0,06
  • ALTIN
    %1,01
  • BIST
    %-0,06
Yılmaz’ın 23 Nisan mesajı

Yılmaz’ın 23 Nisan mesajı

CHP Yerköy İlçe Başkanı Sancak Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayınladı.
24042013chpCHP Yerköy İlçe Başkanı Sancak Yılmaz, “KURTULUŞ MEŞALESİNİ SÖNDÜRMEYE KİMSENİN GÜCÜ YETMEYECEK!”dedi.
Yılmaz, “Tıpkı 1920’lerdeki gibi direnecek ve kendine biçilmeye çalışan bu gömleği yırtıp atacaktır. Türk Ulusu aydınlanma yönümüz ve çıkış yolumuz olan Atatürk yoludur. Cumhuriyetimizin en temel kurumlarından biri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 93’ncü yılını kutlamanın coşkusunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.  23 Nisan, esaret altına alınmak, pranga vurulmak istenen Türk Milleti’nin, bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, tarihimizin altın sayfalarından biridir.
21’nci yüzyılın Türkiyesi’nde AKP iktidarı ve onun sözcüleri, insanlarımız arasında farklılık yaratacak ve daha da önemlisi devlet yönetimini buna göre şekillendirecek adımlar atmak için yoğun çaba sarf ediyor.
Ulus olma bilincinden yoksun olan bu çevreler, ulusal birliğimizin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin yerine terör örgütüyle yeni bir Türkiye dizayn etme yolunda yoğun uğraş vermektedirler. Ancak; unuttukları şudur ki 93 yıl önce yakılan ve bugün yolumuzu aydınlatan Kurtuluş meşalesini söndürmeye kimsenin gücü yetmeyecektir.
Cumhuriyetin kazanımlarından alınan güç, bugün iktidar olanların nafile çabalarını boşa çıkaracaktır. Uçurumun kıyısına kadar getirilen ülkemiz ve yeniden varoluş savaşı vermek zorunda bırakılan ulusumuz, tıpkı 1920’lerdeki gibi direnecek ve kendine biçilmeye çalışan bu gömleği yırtıp atacaktır.
Türk Milleti azim ve kararlılığıyla, ulusal bağımsızlığa giden yolu kendi iradesiyle belirlemiştir. Türk Ulusu aydınlanma yönümüz ve çıkış yolumuz olan Atatürk yoludur. Hiç kuşku olmasın ki Atamız’ın izinde, onun mirasını devralan bizler onun bıraktığı yolda hiç yılmadan ve büyük bir kararlılıkla karanlıkları yırtıp atacak bir iradeye sahibiz. “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” ve öyle de kalacaktır.
Bu duygularla Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutlar, tüm çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum. Bıraktığı eserleriyle gönüllerimizde yaşayan Gazi Mustafa Kemal’i, silah arkadaşlarını, bu vatan için gözünü kırpmadan canını veren şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha özlem, saygı ve minnetle anıyorum.”dedi.Çocuklarımızı geleceğe iyi hazırlamanın, aslında kendi geleceğimize ülkemizin geleceğine katkıda bulunmak anlamına geldiğini ne yazık ki idrak edemeyen “milli irade” söylemini dilinden düşürmeyen AKP iktidarı, bugün bilinen emelleri uğruna parlamenter sistemden vazgeçme ve sözde “barış” iddiasıyla ulus bilincini aşındırmaya ve tartışmaya açma uğraşı ile günü geçiriyor. 21’nci yüzyılın Türkiyesi’nde iktidar ve onun sözcüleri, insanlarımız arasında farklılık yaratacak ve daha da önemlisi devlet yönetimini buna göre şekillendirecek adımlar atmak için yoğun çaba sarf ediyor.
Ulus olma bilincinden yoksun olan bu çevreler, ulusal birliğimizin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin yerine terör örgütüyle yeni bir Türkiye dizayn etme yolunda yoğun uğraş vermektedirler.Ancak; unuttukları şudur ki 93 yıl önce yakılan ve bugün yolumuzu aydınlatan Kurtuluş meşalesini söndürmeye kimsenin gücü yetmeyecektir.
Cumhuriyetin kazanımlarından alınan güç, bugün iktidar olanların nafile çabalarını boşa çıkaracaktır. Uçurumun kıyısına kadar getirilen ülkemiz ve yeniden varoluş savaşı vermek zorunda bırakılan ulusumuz, tıpkı 1920’lerdeki gibi direnecek ve kendine biçilmeye çalışan bu gömleği yırtıp atacaktır.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji