YouTube

  • DOLAR
    %0,21
  • EURO
    %-0,11
  • ALTIN
    %0,27
  • BIST
    %0,69
Yimpaş Zede'den Eylem

Yimpaş Zede'den Eylem

Yurt dışında çalışan ve emekleri Yimpaş tarafından gasp edilen, Yimpaş zedelerden Hanifi Doğan, Yerköy Yimpaş Alışveriş Merkezi açılışında eylem düzenledi. Eylemde Yimpaş zede, camilerde soyulduklarını belirterek, Yerköylülerin dini istismar edenlere inanmamaları konusunda uyardı
12072012zedeTürkiye’de Açılı gerçekleşen Yimpaş mağazalarının açılışlarında, Kefenli eylemleriyle gündeme gelen gurbetçi Hanifi Doğan, Yeni Mahalle Talatpaşa Caddesinde açılışı gerçekleşen Yimpaş AVM açılışında, yaşadığı mağduriyeti ve hükümete tepkisini anlatan pankartlarla eylem düzenledi.
Eylemde Doğan,”Yurt dışında etinden tırnağından biriktirdikleri paraları camilerde vatandaşları kandırarak alan bizlerden paralarımızı aldılar.
Bizler camilerde soyulduk, Bizim  mağduriyetimiz bitmemesine rağmen gülerek ve hiç sıkılmadan mağaza açılışları yapmaktadır.” diyen Yimpaş zede, bu din istismarcılarından alışveriş yapmamaları konusunda çeşitli uyarlılarda bulundu.
50 yıl Almanya’da çalıştığını ve YİMPAŞ tarafından tüm emeğinin soyulduğunu söyleyen Hanifi Doğan, 2000’li yıllarda milli görüş tarafından camiler aracılığıyla soyulduklarını kaydetti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. hanifi doğan adlı vatandaş neden gidipte kendi memleketi olan akdağmadeni yimpaşta eylem yapmadı yada yapmıyorda yerköye açılırken eylem yaptı yada sorgunda yozgat merkezde tepki göstermedide yerköyde yerköyde istihtam sağlayan yerköye hizmet eden kim olursa olsun böyle karşılanmamalıydı yerköye faydası olur zararı olmaz rekabet halk içindir alışveriş zenginliği halka yarar bu haberi yaparkende gazetenin birzda tarafsız bakmasını isterdik bu konuyada değinmesini isterdik yerköyü geliştirmek için sadece belediye sadece devlet yetmez işletmecide gerekir saygılarımla

    • oğuzhan denen yalaka o adamın yerinde sen olsan ne yapardın acaba. ayrıca o dediğin akdağ, sorgun ve Yozgat merkezde adamcağız muhatap bulabildimi de bu eylem yapmasın yimpaştakiler başta dursun uyar olmak üzere damatları ve yöneticileri saltanat içinde sefa sürsün bu zavallılarda sürünsün. yok öle yazık günah bunun birde öbür tarafı var.gerçi öbür tarafı düşünselerdi haram yemezlerdi

      • Ayrıca bak bakalım o mağaza kaç ay çalışacak. Yimpaş neden battı hem yanlış yatırımlar hem de çalan çırpan hortumcuların hala çalıp çırpmasından battı. balık baştan kokar derler

  2. helal olsun amcama,hani bunlar borsaya gireceklerdi,milletin isteyenin parasini bu sene yaz vereceklerdi,niye susuyorlar.Magdur durumdakiler geri versinler aldiklarini.Ben izinde olsaydim bende amcamla beraber protesto ederdim.
    Borsaya neden giremiyorlar cok merak ediyorum.

  3. Ben bir ay sonra izine geliyorum ben de protesto edecegim yimpasi her yerde.ya parami verin tek taksik taksit onada raziyiz.

  4. TAMER bey cok eminsin kendinden galiba bir gün senin basina insallah böyle bir durum gelmez.Alay etmissin dedem ile.(yimpaş zedemi yoksa yimpaşzade olmasın) DIYEREK.
    O senin yimpas, o zaman milletten aldigini geri versin. milletin parasiyla neden rezil perisan ediyor.
    Etme bulma dünyasi kimin ne olacagini rabbimden baska kimse bilemez.Ben sabah aksam beddua ediyorum yimpasa parami geri vermedikleri icin.

  5. 100 de 25 alırken yimpaş iyiydi demi arkadaşlar 4 senede yatırdığını alanlara ne demeli

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji