YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,30
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %-0,05
Yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor

Yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor

Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, ilçemizde halen devam etmekte olan çalışmalar ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu.
12012011belediyeYerköy Belediyesi 2010-2011 hizmet programı çerçevesinde sürdürülen yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Program dahilinde bulunan Ayanoğlu mahallesinde bulunan Sanayi Sitesi girişinde çalışmalar başlatıldı.
Yerköy Belediyesi Başkanı Mehmet Ağaoğlu, belediyenin devam eden altyapı ve üstyapı yatırımlarını çalışmaları ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu.
Ağaoğlu, Yeni Mahalle ve Ayanoğlu Mahallelerinde cadde ve sokaklarda alt yapı ile ilgili ciddi sorunlar olduğunu, çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade etti.
Ağaoğlu son olarak Ayanoğlu mahallesinde bulunan Sanayi sitesi girişindeki yolun geçici olarak yapıldığını ifade ederken, sanayi sitesinde bulunan mevcut yolların yapımına plan dahilinde devam edeceğini ifade etti.
Çamurlu ve geçit vermeyen yollardan kurtulan ilçenin, kaldırım, alt yapı başta olmak üzere adeta baştan aşağı yenilendiğini ifade eden Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, 8 mahallenin tamamının yol ve kaldırımlarını yenildiğini, Ayanoğlu Mahallesinde bulunan sanayi sitesinin girişine ise geçici parke taşı yapıldığını söyledi.
Yerköy’de belediyecilik anlamında 25- 30 yıldır çalışma yapılmadığını iddia eden Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, “Göreve başladığım ilk günde birim amirlerimizle bir toplantı yaparak ilçemizin öncelikli sorunlarını tespit ettik.
İlçemizde bir yıldır Yeni Mahalle ve Ayanoğlu Mahallelerin de cadde ve sokaklarda alt yapı ile ilgili ciddi sorunlar olduğunu tespit ettiğimiz için bu yerleşim yerlerinde çalışmaların aksadığını biliyoruz.”
Belediye imkanları dahilinde çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini belirten Başkan Ağaoğlu, “Halkımız arasında ‘Yerköy yazın tozdan, kışın çamurdan geçilmez’ sözleri çok yaygındır. İnşallah biz bu kötü imajı kaldıracağız. Bu yönde ilk adım olarak yol ve kaldırım çalışmasına önem verdik.”dedi
Ağaoğlu, Kış ayının gelmesi ile birlikte ilçemizde bulunan mevcut yolların mevsim şartlarına göre devam edeceğini altını çizdi.
Haber : Yerköy Gazetesi “Ferhat KAYHAN”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji