YouTube

  • DOLAR
    %0,07
  • EURO
    %0,09
  • ALTIN
    %0,64
  • BIST
    %-0,18
Yolda Bulduğu Telefonu Emniyete Götürdü

Yolda Bulduğu Telefonu Emniyete Götürdü

Yerköy ilçemizde, yolda yürürken bulduğu cep telefonunu polise teslim eden 10 yaşındaki öğrenci emniyet müdürü tarafından ödüllendirildi.
05122013polisAtatürk ilköğretim okulunda okuyan Seyfi Can adlı öğrenci, ilçede gezdiği sırada yolda iyi bir markaya ait cep telefonu buldu.
Telefonu Yerköy Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekiplerine götürerek, sahibinin bulunması için yetkililere teslim etti.
Emniyet Müdürü Erdal Tepe, Seyfi Can’ın bu davranışını duyar duymaz ödüllendirdi.
Ödül töreni sonrası açıklama yapan Tepe, “10 yaşındaki Seyfi Can kardeşimiz yol yürüdüğü esnada, bir cep telefonu bularak emniyet müdürlüğü ekiplerimize teslim etti. Seyfi Can’ın bu davranışı örnek bir davranıştı bizlerde bu davranışından dolayı hediye takdim etmek istedik. İnanıyorum ki bu kardeşimiz örnek davranışı diğer çocuklara da örnek olacaktır. Kendisine ve ailesine teşekkür ediyorum” dedi.
Seyfi Can ise, “Arkadaşlarımla yolda yürürken cep telefonu buldum. Arkadaşlarım ilk önce emniyete götürmemi istemediler ama ben onları dinlemedim. Götürüp polislere teslim ettim.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. sevgili kardeşimiz seyfi can örnek davranışından dolayı kendisini ve bu güzel ahlakı veren ailesini tebrik ediyorum,sayın emniyet müdürümüzede duyarlılıgından dolayı teşekür ederim

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji