YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Yozgat Baro Başkanlığı Seçimi Gerçekleşti

Yozgat Baro Başkanlığı Seçimi Gerçekleşti

Yozgat Barosu 30’uncu olağan genel Kurulu 13 Ekim 2012 tarihinde gerçekleşti. Yapılan, Seçime tek aday olarak katılan Avukat Hacı İbiş yeniden Baro Başkanlığına seçilerek güven tazeledi
15102012baroYerköy İlçemizden de Avukat Muhsin Ayanoğlu Yozgat Barosu Yönetim Kurulu üyeliğine seçilirken Avukat Murat Kılıç Yozgat Barosu Denetleme Kurul Başkanlığına seçildi.
Yozgat Barosu denetleme Kurulu Başkanı seçilen Av. Murat Kılıç gazetemize yaptığı açıklamada, “Baromuz hak aramada bireyler arasında eşitliğin sağlanması amacıyla bir çok çalışmalar yapmaktadır.
Bu amaçla Adli yardım hizmetlerinin etkin bir şekilde kullanımını temin etmek için Ekonomik açıdan zayıf olan bireylere bu durumlarına rağmen hak arama olanağı veren adli yardım hizmetinin bütün ilçelerimizde de işlerliğini sağlamak üzere temsilcilikler kurmuştur.”dedi.
Avukat Kılıç, konuşmasında Bireylerin hak arama özgürlüklerinin önündeki engelleri aşmak ve hak aramada eşitliği sağlamak üzere,avukatlık ücretini ve yargılama giderlerini karşılama olanağı bulamayan bireylerin bu hizmetlerden faydalanabileceğini ifade etti.
Haber:Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji