YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,30
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %-0,05
Yozgat, “Türkiye’ye Açılan Kapı Yerköy Sanayisi”

Yozgat, “Türkiye’ye Açılan Kapı Yerköy Sanayisi”

Yerköy İnan Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hacı Hasan Yozgat, sanayi sitesi esnafının en büyük sorunlarından olan tapu sorununu çözdüklerini söyledi. 
18042012yozgat Yerköy Sanayisinin Türkiye’de ilk 25 sanayi içerisinde olduğunu belirten Yerköy İnan Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hacı Hasan Yozgat, Sanayi esnafının kangren haline gelen tapu sorununun çözüme kavuşmasından sonra, büyük atılımları yaptığını, esnafın büyüme yolunda emin adımlarla ilerlediğini ifade etti.
Biçerdöver tamir ve bakımı konusunda Yerköy sanayisinin bir merkez olduğuna değinen Yozgat, “Yerköy sanayisi bir biçerdöveri yeniden imal edebilecek kapasiteye ve donanıma sahiptir. Bu sebeple sadece ilçe merkezinde bulunan biçerdöverler değil çevre ilçeler ve illerden de biçerdöver bakımı için Yerköy sanayisi seçilmektedir. Burada her türlü parça bulma imkânına sahip, tecrübeli ustalarımız bulunmaktadır” dedi.
Ayrıca römork ve diğer tarım aletleri üretimi konusunda da Yerköy Sanayisinin oldukça gelişmiş olduğunu vurgulayan Yozgat, “Burada tarım aletlerinin üretimlerin yanında biçerdöver, kamyon ve tır parçaları da üretilmektedir. Amacımız sanayimizin daha da geliştirmek, ilçe ve ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlamaktır” diye konuştu.
Sanayi sitesinin güvenliğini sağlamak için çalışmalar yaptıklarını belirten Yozgat, “Esnafımızın katkıları ile iş yerlerimiz MOBESE sistemi ile gerek kooperatifimiz, gerekse İlçe Emniyet müdürlüğü tarafından sanayimiz 24 saat gözetim altına alınarak izlenmekte.
Yine mevcut koşullar doğrultusunda, sanayimiz içerisinde mevcut bulunan Safa Camiimiz yine, hayırsever iş adamlarımızın maddi ve manevi destekleri ile bakım ve onarımdan geçirildi” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Daha Diye Ilk Kamyon Yozgat

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji