YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %-0,23
  • ALTIN
    %0,16
  • BIST
    %2,11
Yozgat Valisi Yazıcı, köy yolunun asfalt atma törenine katıldı

Yozgat Valisi Yazıcı, köy yolunun asfalt atma törenine katıldı

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Köyleri Destekleme Projesi (KÖYDES) kapsamında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
20062013valiiYerköy’e bağlı Aydıngün köyünü ziyaret eden Yazıcı, köy halkının sorunlarını dinledi.
Köy yolunda, Özel İdare ekipleri tarafından yapılan asfalt çalışmasını yerinde inceleyen Vali Yazıcı, beraberindekilerle köy halkını ziyaret edip sorunlarını dinledi.
KÖYDES projesi kapsamında köylere yapılan kilitli parke yol çalışması ve çocuk oyun parklarını da inceleyen Yazıcı, Yerköy Kaymakamı Bayram Gale ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Muammer Yanık’tan bilgi aldı.
KÖYDES projesi kapsamında yapılan çalışmaların çok önem taşıdığını, yapılan çalışmaların insanların yaşam şartlarına göre yapıldığını ifade eden Yazıcı, Bir yörenin güzelliği, birliği, sadece devletten olmadığını belirtirken, yapılan hizmetlerin vatana millete hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.
Vali Yazıcı, Aydıngün asfalt atma töreni sonrasında, Kömüşören köyü arazinse tarlasındaki mahsulü biçtiren çiftçilerle sohbet etti, sorunlarını dinledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. çok güzel,ama gelin görünkü Yerköy 100.yıl mahallesi öğretmen evleri mahallesinin yolları içler acısıdır.lütfen mahalle halkı çok zor durumdadır.yazın toz kışın çamur..sayın belediye başkanı lütfen asfaltlama çalışmasını buralarda da gerçekleştirin

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji