31 Araca Ceza, 1 Aranan Şahıs Yakalandı

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü, 23-29 Haziran tarihleri arasında modifiye araçlar, abartı egzoz, yüksek sesle müzik ve şüpheli şahıslara yönelik geniş kapsamlı uygulamalar gerçekleştirdi. Denetimlerde 1 aranan şahıs yakalanırken, 31 araca cezai işlem uygulandı.

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü, kamu düzeninin sağlanması ve trafik güvenliğinin artırılması amacıyla 23-29 Haziran 2025 tarihleri arasında il genelinde modifiye araçlar, abartı egzoz, yüksek sesle müzik ve şüpheli şahıslara yönelik yoğun denetimler gerçekleştirdi.

İl merkezinde yapılan uygulamalarda, özellikle araç ve motosikletlerin çevreye rahatsızlık verecek şekilde kullanımının önlenmesine yönelik yoğun kontroller yapıldı. Bu kapsamda:

Aynı tarihlerde, Yozgat’ın giriş ve çıkış noktalarından biri olan Muslubelen Uygulama Noktası’nda da denetimler sürdürüldü. Buradaki çalışmalarda:

Yozgat İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer, yaz aylarında artan trafik yoğunluğuna dikkat çekerek denetimlerin kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı. Vatandaşlardan trafik kurallarına uymalarını ve daha duyarlı davranmalarını isteyen Tecimer, “Halkımızın can ve mal güvenliği için bu tür denetimlere aralıksız devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version