“7 Kocalı Hürmüz Müzikali” Yeni Kadrosuyla Sahnelenmeye Hazırlanıyor
Sadık Şendil’in kaleme aldığı “7 Kocalı Hürmüz Müzikali”nde yaşanan kadro değişikliği dikkat çekiyor. Ozan Güven’in ayrılmasının ardından başarılı oyuncu Sarp Bozkurt’un kadroya katılmasıyla müzikal, 25 Ekim’de Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde prömiyer yapacak.
Müzikalin Yönetmenliğini Müjdat Gezen Üstleniyor
TiyatroTR imzalı olan ve Müjdat Gezen’in yönettiği “7 Kocalı Hürmüz Müzikali”, seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor. Koreografisi Anadolu Ateşi tarafından yapılan müzikalde, dekor tasarımı Barış Dinçel’e ait.
Yeni Kadro ve Detaylar
Mehmet Uslu & Onurcan Taş’ın yapımcılığını üstlendiği müzikalin kadrosunda şu isimler yer alıyor: Çağla Şikel, Sarp Bozkurt, Müjdat Gezen, Şeyla Halis, Suzan Kardeş, Defne Yalnız, Diren Polatoğulları, Orçun Kaptan, Mehmet Fatih Dokgöz, Bilal Çatalçekiç, Barış Taşkın, Cengiz Gezgin, Ramin Nezir ve Mine Koşan.
Bu yeni kadro ve zengin içeriklerle dolu “7 Kocalı Hürmüz Müzikali”, seyircilere unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

