Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DEAŞ Operasyonunda 2 Şüpheli Yakalandı!

Yozgat Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, DEAŞ terör örgütüne üye oldukları tespit edilen 2 şüpheli şahıs operasyonlar sonucu yakalandı.

Yozgat Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, DEAŞ terör örgütüne üye

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda şüphelilerin yakalanmasının ardından gerekli yasal işlemler yapılarak adli birimlere sevk edildi.

Yozgat Emniyet Müdürlüğü, terörle mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların kesintisiz devam edeceğini belirtti.

Ayrıca, son bir hafta içinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlar kapsamında DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten ve terör örgütüne finansal destek sağladığı tespit edilen toplam 161 şüphelinin yakalandığı duyuruldu.

Operasyonlar kapsamında İzmir’den Van’a kadar birçok ilde yapılan çalışmalarda ruhsatsız tabancalar, ruhsatsız av tüfeği ve örgütsel dokümanlar ile dijital materyaller ele geçirildi. Yapılan operasyonlarda emniyet birimlerine destek veren Cumhuriyet Başsavcılıkları, EGM TEM Daire Başkanlığı, İstihbarat Başkanlığı ve MİT mensupları da tebrik edildi.

Yozgat Valiliği, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla operasyonların kararlılıkla devam edeceğini vurguladı. Türkiyenin Huzuru etiketiyle yapılan açıklamada, terörle mücadelede işbirliği ve koordinasyonun önemine dikkat çekildi.