Yerköy ilçemiz Derebağ köyü mevkiinde sabah saatlerinde bir trafik kazası gerçekleşti.
Edinilen bilgilere göre, Y.Ö. yönetimindeki 34 DRB 495 plakalı hafif ticari araç, Kırıkkale istikametine seyir halindeyken sürücüsünün dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti.
Araç, yol kenarındaki bir kavun tezgahına çarparak takla attı ve tarlaya devrildi.
Olayın hemen ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine jandarma, polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine yönlendirildi.
Devrilen aracın içinde bulunan H.H.Ö., yapılan ilk müdahalelerin ardından Yerköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Hastaneye götürülen yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bilgisi alındı. Kazanın nasıl meydana geldiği ve detayları hakkında ekiplerin incelemeleri devam ediyor.
Güvenlik ve Trafik Önlemleri
Yozgat’ta artan trafik kazalarının önüne geçmek için yetkililer, sürücülerin dikkatli olmalarını ve trafik kurallarına uymalarını önemle vurguladı.
Sürücülerin, yolda giderken ani durumlara hazırlıklı olmaları ve dikkatli bir şekilde araç kullanmaları gerektiği belirtildi.
KAYNAK : Haber Merkezi

