Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yozgat İl Sağlık Müdürü, Yerköy Devlet Hastanesi’ni Ziyaret Etti

Yozgat İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Akif Karaarslan, Yerköy Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek sağlık hizmetleri hakkında bilgiler aldı.

Yozgat İl Sağlık Müdürü Dr.  Mehmet Akif Karaarslan, Yerköy

Yozgat İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Akif Karaarslan, Yerköy Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Cahit Bekir Kayhan ve Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Murat Başer de eşlik etti.

Ziyaret sırasında, Dr. Karaarslan Yerköy Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Candaş Tan’dan sağlık hizmetleri hakkında detaylı bilgiler aldı.

Ayrıca, Yerköy Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Sami Göktuğ Akın, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Rasim Aygar ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Yusuf Civan da ziyarete katıldı.

Dr. Karaarslan, hastane personeliyle ve tedavi gören vatandaşlarla sohbet ederek onların istek ve önerilerini dinledi. Temasları sırasında hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Son aylarda Yerköy Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilen başarılı çalışmalar ve etkin sağlık hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Dr. Karaarslan, Dr. Candaş Tan’a, hastane yönetimine ve tüm personellere teşekkür etti.

KAYNAK : Fahriye KAYHAN