Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yerköy’de “Mustafa Kutlu” Paneli Gerçekleştirildi

Yerköy’de düzenlenen Mustafa Kutlu paneline yoğun katılım sağlandı.

Yerköy'de düzenlenen Mustafa Kutlu paneline yoğun katılım sağlandı.

Yerköy’de Hacı Ömer Tarman Anadolu Lisesi koordinatörlüğünde ve Anadolu Mektebi katkılarıyla “Mustafa Kutlu” paneli düzenlendi. Panel, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ile Yerköylüler ve Çiçekdağlılar Derneği’nin yürüttüğü “Eğitimde İş Birliği Projesi” kapsamında gerçekleştirildi.

Programa Yerköy Belediye Başkanı Fatih Arslan, önceki dönem Tarım Bakanı ve Anadolu Mektebi Yönetim Kurulu Başkanı Sami Güçlü, eski Emniyet Genel Müdürü ve Merkez Valisi Celalettin Lekesiz, Merkez Valisi Aydın Nezih Doğan, Şefaatli Kaymakamı Mehmet Burak Eski, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak ve Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmettin Sağlam ile birlikte okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

İlçe Kaymakamlığı Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen panelde, Türk edebiyatının önemli isimlerinden Mustafa Kutlu’nun fikir dünyası ve eserleri üzerine değerlendirmeler yapıldı. Katılımcılar, Kutlu’nun edebi yönü ve düşünce yapısına ilişkin görüşlerini paylaştı.

Panelin sonunda katılımcılara katılım belgeleri takdim edildi. Program, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

KAYNAK: İsmail ECEVİT