Bilal Şahin Kur’an Kursu bahçesinde düzenlenen etkinliğe, ilçemizde din hizmetlerini sürdüren görevlilerin yanı sıra uzun yıllar bu alanda hizmet verdikten sonra emekliye ayrılan din görevlileri de katıldı.
Yerköy İlçe Müftüsü Remzi Çalık’tan Anlamlı Mesajlar
Programda katılımcılara hitap eden Yerköy İlçe Müftüsü Remzi Çalık, Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutlayarak bu özel haftanın hayırlara vesile olmasını temenni etti.
Din görevlilerinin toplumun manevi hayatında önemli sorumluluklar üstlendiğini vurgulayan Çalık, Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın bu sorumlulukları yeniden değerlendirmek açısından önemli bir fırsat sunduğunu ifade etti.
Çalık, din hizmetlerinin yalnızca görev bilinciyle değil, aynı zamanda büyük bir fedakârlık, samimiyet ve özveriyle yürütülmesi gerektiğine dikkat çekti.
Emekli Din Görevlilerine Vefa ve Teşekkür
Yemek programının dikkat çeken bölümlerinden biri de emekli din görevlilerine gösterilen vefa oldu.
İlçe Müftüsü Remzi Çalık, yıllarca camilerde ve farklı din hizmetlerinde görev yaparak topluma katkı sağlayan emekli din görevlilerinin emeklerinin unutulmayacağını belirtti.
Emekli din görevlilerine bugüne kadar gerçekleştirdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür eden Çalık, din hizmetlerine sundukları katkıların büyük önem taşıdığını dile getirdi.
Yerköy’de Birlik ve Beraberlik Vurgusu
Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında gerçekleştirilen buluşma, görevdeki ve emekli din görevlilerinin bir araya gelmesine vesile oldu.
Programın düzenlenmesine destek veren Yerköy Din Görevlileri Derneği ve sendikalara teşekkür eden İlçe Müftüsü Remzi Çalık, katılım sağlayan tüm din görevlilerine de şükranlarını iletti.
Çalık, görevlerini sürdüren din görevlilerine çalışmalarında başarılar dileyerek Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın hayırlı olmasını temenni etti.
MUHABİR: Duran AKOĞUL
