YouTube

  • DOLAR
    %0,03
  • EURO
    %-0,09
  • ALTIN
    %-0,07
  • BIST
    %1,69
Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin, Tıp öğrencilerini unutmadı

Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin, Tıp öğrencilerini unutmadı

Yozgat’a eğitim başta olmak üzere, il genelinde yaptığı hayır işleri ve hizmetler ile adından söz ettiren İş İnsanı Bilal Şahin, Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesinde eğitimlerini sürdüren geleceğin doktor adayı 650 öğrenciye çeşitli hediyeler göndererek sevindirdi.
Bozok Üniversitesinin mezuniyet töreninde, gerek akademisyen gerekse öğrencilere çeşitli hediyeler takdim eden Şahin, şimdi de Yozgat Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesinde eğitimlerini sürdüren geleceğin hekimi 650 öğrenciye çeşitli hediyeler göndererek sevindirdi.
Yozgat Bozok Üniversitesine, Bilal Şahin İlahiyat Fakültesi, camii ve binası başta olmak üzere, Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin tıbbi araç gereçleri, Mimarlık – Mühendislik Fakültesi ve Bilal Şahin İlahiyat Fakültesine laboratuar ve kütüphane, Bozok Üniversitesi Batı Kampüsü nizamiye giriş kapısı, Gedikhasanlı Köyü’nde 110 dekar alandan oluşan Gedikhasanlı Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi, Fen Edebiyat Fakültesi öğrencilerine kitap bağışı, uluslararası öğrencilerin kullanımına sunulacak ve kısa bir süre sonra tamamlanacak olan Bilal Şahin Türkçe Öğretimi Araştırma ve Uygulama Merkezi (TÖMER) binası gibi Yozgat Bozok Üniversitesinin her alanda gelişim süreçlerine sayısız ve önemli katkılar sunan hayırsever iş insanı Bilal Şahin, bu kez de yükseköğrenim gören öğrencileri sevindirdi.
Her fırsatta Yozgat Bozok Üniversitesinin ve öğrencilerinin yanında olduğunu belirten hayırsever iş insanı Bilal Şahin, “Onlar bize ailelerinin emaneti kendilerini asla yalnız hissetmemeleri gerekiyor. Öğrencilerimizin biz her zaman yanındayız. Onları sevindirmek ve mutlu etmekten ben de çok mutluluk duyuyorum. Küçük, büyük her kesimden insanları çeşitli vesilelerle sevindirmek bana huzur ve mutluluk veriyor. Dün olduğu gibi bugün de yarın da öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğim” dedi.
Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ’da şunları kaydetti: Üniversitemize fiziki anlamda eserler kazandırarak önemli katkılar sunan, öğrencilerimizin en iyi şartlarda eğitim ve öğretim görmeleri, teknik ve fiziki donanım, bilimsel altyapı noktasında önemli destekler vererek her zaman yanında olan ve çeşitli hediyelerle sevindirerek onları unutmayan hayır sever iş insanı Bilal Şahin Bey’e yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür etti.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji