Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için toplandılar

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan başkanlığında, 15 Temmuz Demokrasi ve

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan başkanlığında, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında toplantı düzenlendi.

Vali Özkan, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, 15 Temmuz’un Türkiye Cumhuriyeti tarihinde önemli bir dönüm noktası olduğunu vurgulayarak, milletin iradesine karşı yapılan hain darbe girişiminin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile unutulmaz bir direnişle bertaraf edildiğini hatırlattı.

Demokrasiye ve milli birliğe yapılan bu saldırının milletin feraseti ve cesaretiyle püskürtüldüğünü ifade eden Vali Özkan, bu vesileyle şehitleri rahmetle anarak, gazilere şükranlarını sundu.

Toplantıda, 15 Temmuz etkinliklerinin planlaması ve koordinasyonu ele alındı. Vali Mehmet Ali Özkan, etkinliklerin halkın katılımıyla anlamlı ve etkili bir şekilde gerçekleştirilmesi gerektiğini belirterek, paydaş kurumların iş birliği ve koordinasyonunun önemine dikkat çekti. Vali Özkan, 15 Temmuz gecesi yaşanan olayların genç nesillere doğru şekilde aktarılması ve milli birlik ruhunun gelecek kuşaklara aktarılmasının da büyük bir önem taşıdığını vurguladı.