Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arkadaşlarının Uyarılarına Rağmen Kızılırmak’a Giren Cemil Özdemir Hayatını Kaybetti

Kızılırmak Nehri’nde Serinlemeye Çalışan Cemil Özdemir Akıntıya Kapıldı

Kızılırmak Nehri'nde Serinlemeye Çalışan Cemil Özdemir Akıntıya Kapıldı

Kırşehir’in Kaman ilçesinde, arkadaşlarını dinlemeyerek Kızılırmak Nehri’ne giren Cemil Özdemir, akıntıya kapılarak hayatını kaybetti. Özdemir’in son anları cep telefonuyla kaydedildi.

Olay, Kahramanmaraş’tan arkadaşını ziyarete gelen Cemil Özdemir’in serinlemek amacıyla Kızılırmak Nehri’ne girmesiyle başladı. Kısa süre sonra akıntıya kapılan Özdemir, gözden kayboldu. Arkadaşının yaptığı ihbar üzerine bölgeye AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ankara Koruma Şube Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği’ne bağlı dalgıç polis ekipleri, bir saat süren arama çalışması sonucunda Özdemir’in cansız bedenine ulaştı. Özdemir’in cenazesi, otopsi için Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Özdemir’in cep telefonuna kaydedilen görüntülerde, arkadaşının “Gitme, derin, inat yemin ediyorum, inat. Sazlıklara gitme, köprünün oradan geri dön” şeklindeki uyarıları net bir şekilde duyulmakta. Ancak, Özdemir’in bu uyarılara rağmen suya girmesi ve kısa süre sonra kaybolması kameraya yansıdı.