YouTube

  • DOLAR
    %-0,13
  • EURO
    %-0,14
  • ALTIN
    %-1,02
  • BIST
    %0,16
Kırşehir Milletvekilleri Çiçekdağı ilçe teşkilatı ile bayramlaştı

Kırşehir Milletvekilleri Çiçekdağı ilçe teşkilatı ile bayramlaştı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çiçekdağı ilçe teşkilatı bayramın 3. günü, Kırşehir Milletvekillerinin katılımıyla bayramlaşma töreni düzenledi.
12082013cicekAK Parti  Çiçekdağı İlçe Başkanı Hasan Hakanoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma törenine AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Arslan, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Salih, Çetinkaya ile birlikte İlçe Başkanı Hasan Hakanoğlu, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.
Bayramlaşma programında açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Hakanoğlu yaptığı konuşmada; Ramazan bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik eder, “Bayramımızın İlçemize, ülkemize ve tüm İslam Alemine hayırlar getirmesine Cenab-ı Mevladan dilerim.
Milletimizin Birlik Beraberliğinin arttığı Kardeşlik duygumuzun yükseldiği Mübarek Ramazan ayının diğer aylara ışık tutması ve birlik beraberliğimizin daha da artması kardeşlik duygularımızın daha da yükselmesi Cenab-ı Mevlam tüm Müslüman alemine nasip eyler inşallah diyerek başta Suriye’de, Mısırda, Irakta, ve tüm Arap ülkelerinde kardeşlerimizin akan kanı durur ve demokratik yolla seçilmiş hükümetler ülkelerini yönetir diyerek duvarının bu ülkelerdeki Müslüman kardeşlerimizleyiz.”dedi.
Yaklaşan yerel seçimlerde, Çiçekdağı belediyesini AK Belediye yapacaklarını, kimsenin bundan şüphesi olmamasını söyleyen Hakanoğlu, Çiçekdağı AK Parti teşkilatının güçlü bir teşkilat olduğunu, adımlarını her zaman hesaplı attıklarını ifade etti.
Kimsenin makam mevkii sahibi olması değil, maksatlarının makam mevkileri kullanarak ilçeye hizmet etmek olduğunu ve ilçede ihtiyaç olan yatırımların ilçeye kazandırıldığını, Çarşı Meydanındaki canlılığın artması için Meslek Yüksek Okulunun bölümlerinin artacağını söyleyen Hakanoğlu, ilçeye yaptıkları hizmetlerden dolayı Milletvekillerine Çiçekdağı’lılar adına teşekkür etti.
İl başkanı Çetinkaya yaptığı konuşmada İlçe halkının bayramını kutlayarak, Çiçekdağı teşkilatının tecrübeli bir teşkilat olduğunu, kendisinin Çiçekdağı’yı sürekli ziyaret ettiğini ve ilçe ile alakalı bütün projelerde Çiçekdağı’na verdiği desteği söyledi. 2011’de genel seçimlerde Çiçekdağı AK Parti oyunun yüzde 64 olduğunu ve 2014’de yapılacak seçimlerde bu oy oranının korunmasını istedi.
Milletvekili Muzaffer Aslan ise Çiçekdağı halkının bayramını kutlayarak Milletvekillerinin hizmet ve yatırımda her zaman Çiçekdağı’nı öncelik tuttuklarını, Çiçekdağı Belediyesinin alınarak Hükümet yatırımların yanında Belediye yatırımlarının da artacağını vatandaşa duyurdu.
Milletvekili Abdullah Çalışkan İlçe halkının bayramını kutlayarak, kendisinin de Çiçekdağılı olduğunu ve İlçeye yatırım ve hizmet noktasında gereken her şey yapılıyor dedi.
Çalışkan, “2011 seçimlerinden sonra 300 kişilik öğrenci yurdu, 250 kişilik Kapalı Spor Salonu, Futbol sahasının sentetik çim ile kaplanması, 24 derslik ortaokul inşaatı, Ziraat Bankası inşaatının başlandığını ve Devlet Hastanesinin de ihalesinin en kısa zamanda yapılacak ve yeni hükümet konağı yapılması ile ilgili çalışma yapılmakta.”dedi.
Çiçekdağı İlci Tarım İşletmeleri ve Mahmutlu köyünde Jeotermal Seranın İlçe halkında iş istihdamı sağladığını ve iş istihdamı arttırmak için yeni yatımcılarla görüşüldüğünü ileten Çalışkan, Meslek Yüksek Okulu için yeni bina yapılacağını ve bölümlerin artacağını belirtti.
Çiçekdağı Belediyesinin Ak Partili olduğunda Belediye yatırımlarının da artarak İlçenin büyüyeceğini ve kalkınmada büyük adımlar atacağını ifade eden Çalışkan, konuşmalardan sonra ilçe halkı ve esnafla bayramlaşma yapılarak vatandaşın sorunları dinlenerek Çiçekdağı’ndan ayrıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji