YouTube

  • DOLAR
    %-0,12
  • EURO
    %-0,50
  • ALTIN
    %-1,79
  • BIST
    %-0,37
Başer, Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü kutladı

Başer, Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü kutladı

AK Parti Yozgat Milletvekili Av. Yusuf Başer, Polis Teşkilatının 169’uncu kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
09042014baserBaşer yayınladığı mesajında, Türkiye’de iç güven ortamının oluşmasına yönelik olağanüstü gayretler sergileyen Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 169’uncu yılını kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşanmakta olduğu söylendi.
Polis Teşkilatının, vatandaşların huzur ve güven içerisinde yaşaması için mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştığını belirten Başer mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Türk Polis Teşkilatının 169’inci kuruluş yılı ve 10 Nisan Polis Bayramını kutluyorum.
169 yıldır mal ve can güvenliğimizin,  huzur ve mutluluğumuzun teminatı olan polis teşkilatımızın, sonsuza kadar görevini başarıyla yapacağına inanıyorum. Güvenliğimiz tehlikeye girdiği zaman hatırladığımız polislerimiz,  her geçen gün gelişen ve değişen şartlar altında ortaya çıkan yeni suç tipleriyle başa çıkabilmek için, sürekli kendilerini geliştirmektedirler. Emniyet Teşkilatımız,  sadece adi suçlarla değil,  ülkemizi parçalamak isteyen vatan hainleriyle de canları pahasına mücadele etmektedirler.
Gece-gündüz,  tatil-bayram demeden,  çok ağır çalışma şartları altında,  hayatını tehlikeye atarak görev yapan polislerimizi,  sadece Polis Bayramında değil,  her zaman polislerimizin yanında olan AK Parti iktidarında,  Polislerimizin çalışma şartları ve özlük hakları ile ilgili olarak, daha iyi seviyelere çıkaracağımız muhakkaktır.
Bu duygularla, tüm polis teşkilatımızın 169. kuruluş yıldönümünü kutluyor, Yüce Türk Devletinin bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmek amacıyla şehit olan güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnetle anıyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji