Manchester United efsanesi Rio Ferdinand, kendi kanalında İngiliz devinin transfer gündemi hakkında açıklamalarda bulundu. Ferdinand, Victor Osimhen’in Galatasaray’a transfer olasılığıyla ilgili konuştu.
Osimhen’e uzun süredir değindiğini belirten Ferdinand, ‘Ben tekrarlayan bir plak gibiyim. Podcast’imi dinleyenler bilir, uzun süredir sürekli Osimhen’den bahsediyorum. O bir forvet, deneyimli, en üst düzeyde gol atmayı biliyor.’ dedi.
Yorumlarına devam eden eski İngiliz savunmacı, “Bugün Galatasaray’ın 50 milyon sterlinlik bir teklifte bulunduğunu gördüm. Yani, dünyanın en iyi forvetlerinden biri olan birinci sınıf bir ismi 50 milyon sterline almak, günümüz piyasasında kesinlikle oldukça az bir miktar.” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’a transfer olasılığıyla ilgili yorumda bulunan Ferdinand, ‘Manchester United bir santrfor için arayış içindeyken, Osimhen bu paraya Galatasaray’a transfer olursa şaşarım. Büyük bir hayal kırıklığı yaşarım. Eğer Osimhen’i alırsak, Gyokeres’i kaçırmanın verdiği endişeden dolayı pek de endişelenmem.’ dedi.

