Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Feribotta Beklenmedik Bir Durum! Vali’den Açıklama Geldi

Balıkesir’de Marmara Adası ile Tekirdağ arasında seyir halindeki bir feribotta makine dairesinde aniden yangın başladı. Feribottaki 200 yolcu tahliye edilirken, Vali İsmail Ustaoğlu, durumun kontrol altında olduğunu belirtti.

Balıkesir'de Marmara Adası ile Tekirdağ arasında seyir halindeki bir feribotta

Balıkesir‘de Marmara Adası açıklarında seyir halinde olan bir feribotta makine dairesinde yangın çıktı. Feribotta 200 kişinin bulunduğu öğrenildi.

Marmara Adası ile Tekirdağ arasında seyir halindeki feribotun makine dairesinde yangın çıkması sonrasında bölgeye Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin, 200 yolcu taşıyan feribotta tahliye işlemi yapacağı öğrenildi. Vali İsmail Ustaoğlu, feribotun makine dairesinin dumanla dolu olduğunu ancak dışarıya sıçramadığını belirtti.

“Yolcuları tahliye edeceğiz, gemi durdu. Sahil Güvenlik ekiplerimiz olay yerine geldi. Şu an için herhangi bir tehlike görünmüyor.” ifadelerini kullanan Ustaoğlu, yolcuların tahliyelerini diğer feribotlarla sağlayacaklarını dile getirdi.

Vali Ustaoğlu, “Riskli bir durum yok. Marmara Adası’ndan Tekirdağ’a doğru seyir halinde olan feribot. Makine dairesinde alev olmamasına rağmen yoğun duman algılandı. İçeriye giriş yapılamıyor çünkü tekrar alevlenme riskine karşı oksijenle temas engellenmek isteniyor. Şu anda kapalı durumda.” şeklinde konuştu.