“Hoşça kal” deyip atladı! Kızına mesaj gönderen kadın annesini görünce yıkıldı

Beylikdüzü'nde kızına intihar edeceğini söyleyerek mesaj atan bir kadın, daha sonra 4. kattan aşağıya atladı. Mesajın ardından eve dönüp olayı gören genç kız sinir krizi geçirdi. Sağlık ekipleri tarafından ambulansta taşınırken düşen kadın, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Konteynerler‘de geri dönüşüm çalışması kapsamında atıklar ayrı şekilde toplanıyor. Atıkların ayrıştırılması için renkli konteynerler kullanılıyor ve vatandaşlar da bu uygulamaya destek veriyor.

Oluşturulan geri dönüşüm noktalarında hem ambalaj atıkları hem de organik atıklar ayrı ayrı toplanıyor. Böylece çevreye verilen zarar en aza indirgenmeye çalışılıyor. Geri dönüşüm firmaları da bu atıkları geri kazanarak yeni ürünlere dönüştürüyorlar.

Geri dönüşüm çalışmaları, sadece atıkların ayrıştırılmasıyla kalmayıp geri dönüştürülen malzemelerin tekrar kullanılmasıyla da çevreye olumlu katkı sağlıyor. Vatandaşların bu konuda duyarlı olması, geri dönüşüm projelerinin daha etkin bir şekilde uygulanmasını sağlıyor.

Exit mobile version