Kötü Kokuyla Ortaya Çıkan Dehşet: Cinayet İşlenen Evde Gözaltına Alınan Şüpheliler

İzmir'de bir apartman dairesinden gelen kötü koku şikayeti sonucu polis ekipleri tarafından yapılan müdahalede, Nilüfer Tuzlulu ve Yusuf Yıldırım'ın ölü bulunduğu ortaya çıktı. İşin şüphelisi olarak Tuzlulu'nun oğlu Nurettin Emre Türker tutuklandı. Türker'in, cinayetleri işlemeden önce keşif yaptığı, güvenlik kameralarına yakalanmamak için kask taktığı ve olayı hırsızlık gibi göstermeye çalıştığı belirlendi.

Son Dakika Haberler İzmir’de yaşanan korkunç olayda, Narlıdere semtinde bulunan bir apartman dairesinde meydana gelen çifte cinayetin detayları gün yüzüne çıktı. Ekipler, kötü koku şikayeti üzerine adrese ulaştı ve Tuzlulu ile Yıldırım’ın cansız bedenleriyle karşılaştılar.

Tıbbi incelemede, her iki kişinin de bıçak darbeleriyle öldürüldüğü saptandı. Cinayetle ilgili farklı birimler derhal harekete geçerek soruşturmayı başlattı. Olayın birkaç gün önce gerçekleşmiş olabileceği değerlendirildi ve güvenlik kameraları incelendi. Ayrıca, evde parmak izi araştırması yapıldı.

 

 

İncelemeler sonucunda, Tuzlulu’nun oğlu Nurettin Emre Türker’in şüpheli olarak belirlendiği ortaya çıktı. Türker, 31 Temmuz’da gözaltına alındı ve yapılan aramalarda, Tuzlulu’ya ait telefonu, olayda kullanılan bıçakları, eldivenleri, kaskı ve kanlı kıyafetleri sakladığı ormanda bulundu. Türker’in, olay öncesinde keşif yaparak kask taktığı, eldiven kullandığı ve olayı hırsızlık gibi göstermeye çalıştığı tespit edildi.

 

 

Türker’in cinayet sonrası Yalova’ya kaçtığı ve daha sonra İzmir’e dönerek defin işlemlerini gerçekleştirdiği öğrenildi. Araştırmalarda, Yıldırım’ın mal varlığını Tuzlulu’ya bıraktığı bilgisine ulaşıldı. Ayrıca Türker’in, küçük yaştan itibaren Yıldırım’dan şiddet gördüğü iddia edildi. Türker, emniyetteki işlemlerin ardından mahkemeye sevk edildiğinde tutuklandı.

 

Exit mobile version