AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Türk Devletleri ile İlişkiler Başkanı ve Yozgat Yerköy doğumlu hemşehrimiz Prof. Dr. Kürşad Zorlu, Ankara Altındağ Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı.
Toplantının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Zorlu, teşkilat üyelerine teşekkür ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Zorlu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Ankara Altındağ Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantımızı yoğun bir katılımla gerçekleştirdik. İlçe Başkanımız Fatih Bildik ve yönetim kurulumuza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, mahalle başkanlarımıza ve tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyor, birlikteliğimizin daha da güçlenmesini diliyorum.” dedi.
Toplantıya, AK Parti Altındağ İlçe Teşkilatı’nın yanı sıra çok sayıda partili ve davetli katılım gösterdi. Teşkilatın birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarına devam edeceği vurgulandı.
AK Parti’nin Altındağ teşkilat yapılanmasındaki koordinasyon ve katılımcı ruhun ön plana çıktığı etkinlikte, hem yerel düzeydeki çalışmalar hem de genel siyaset gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.
Prof. Dr. Kürşad Zorlu’nun katılımı, teşkilat üyeleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Toplantı, teşkilat mensuplarının öneri ve taleplerini dile getirdiği interaktif bir ortamda gerçekleşti.

