MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef: “Memlekete hizmet bizim için onur!”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin yeni yasama yılına ilişkin açıklamalarda bulunarak Yozgat halkına hizmet etmenin onurunu yaşadığını vurguladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), 1 Ekim itibarıyla 28. Dönem 2. Yasama Yılı çalışmalarına resmen başlamıştır. Yeni dönemin açılışı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, Yozgat halkına ve tüm millete hizmet etmenin kendisi için büyük bir onur olduğunu ifade etti.

Yayımladığı yazılı açıklamada Sedef, yeni yasama yılının heyecanını yaşadıklarını belirterek, ❝Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında milletimizin ve Yozgatlı hemşerilerimizin iradesini temsil etmek, bizler için hem büyük bir sorumluluk hem de şeref vesilesidir.❞ dedi.

Meclis çalışmalarına aktif katılım göstereceğini ifade eden Sedef, Yozgat’ın ve bölge halkının sorunlarını Türkiye gündemine taşımaya devam edeceğini vurguladı: ❝Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Genel Kurul ve Komisyon çalışmalarına eksiksiz ve aktif şekilde katılacağımı ifade etmek isterim. Yozgat’ın meselelerini, hemşerilerimizin taleplerini ve ülkemizin menfaatlerini gündeme taşımak, çözüm arayışlarına katkı sunmak temel önceliğim olacaktır.❞

Açıklamasının sonunda Milletvekili Sedef, yeni yasama yılının hayırlı geçmesini dileyerek, ❝Yeni yasama yılının ülkemize, milletimize ve Yozgat’ımıza hayırlar getirmesini diliyorum.❞ şeklinde ifade etti.

KAYNAK : Haber Merkezi

Exit mobile version