YouTube

  • DOLAR
    %0,20
  • EURO
    %0,68
  • ALTIN
    %0,12
  • BIST
    %-0,50
MHP'den Yerköy'e çıkarma

MHP'den Yerköy'e çıkarma

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Yerköy ilçemizde miting düzenledi. İstasyon meydanında gerçekleşen mitingde konuşma yapan MHP 1. sıra Yozgat Milletvekili adayı Sadir Durmaz, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
mhpmitingMilliyetçi Hareket Partisi (MHP), İstasyon meydanında miting düzenledi. Mitinge çok sayıdaki kişi katılırken, mitingde ilçe halkının katılımının çok olması dikkat çekti.
Mitingte konuşma yapan MHP 1. sıra Yozgat Milletvekili adayı Sadir Durmaz, MHP Milletvekili adayı Mehmet Ekici, Ankara 18. noterliği aracılığı ile 26 Mayıs 2011 tarihinde 16923 yevmiye numarasıyla istifasını Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığına ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığı’na bildirisini kamu oyu ile paylaştı.
DSCF7426Yerköy’de dolaşan asılsız dedikodular hakkında da açıklama yapan ve istifa dilekçesini kamu oyunda paylaşan Sadir Durmaz, “Yüksek Seçim Kurulu’da 27.05.2011 tarihinde yaptığı toplantı sonucunda istifa başvurusunu değerlendirmiş ve 2011/779 sayılı kararla istifayı işleme koymuştur. Buda gerekli belgesidir.“ifadelerinde bulundu.
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek’in, Yerköy İlçemizde yaptığı konuşma hakkında ağır eleştiride bulunan Durmaz, “Yel eserken harmanınızı savurunuz, yel bu taraftan esiyor. Bütün anketlerde AK Parti rüzgarı esiyor. Rüzgara karşı iş yapmayın, zarar gören siz olursunuz.” İfadesine sen Yerköylülerin hangi birine faydan oldu da bu lafı kullanıyorsun diye ifadelerde bulundu.
Durmaz, “Son dokuz yılda istihdama dönük hiçbir kamu yatırımı yapılmadığı gibi Yozgat’ımızın sahip olduğu iki önemli kamu yatırımı olan Tekel Fabrikası kapatılmış, Şeker Fabrikası özelleştirme kapsamına alınmıştır.
DSCF7435İstihdam oranları bakımından 81 vilayet içerisinde 61’inci, yaşanabilir iller sıralamasında 67’inci, hekim sayısı bakımından 69’uncu ve ilk 500 sanayi tesisi içerisinde sadece bir tesisi olan, son yıllarda yapılan kamu yatırımları bakımından payı % 0,2 kalan, yıllık ortalama büyüme hızı Türkiye ortalamasının çok altında olan (% 2,7), sulanabilir arazi miktarının ancak % 13’ünü sulayabilen, sadece 2008 yılında 14.765 kişinin göç ettiği, milletvekili sayısının ve dolayısı ile temsil gücünün 1/3 oranında azaldığı bir Yozgat’la karşı karşıyayız. 
Yozgat’la ilgili söyleyecek bir sözü olmayanlar, fitne siyaseti yaparak şahsımın birinci sıraya gelmediği şeklinde yalanlar söylemekte, hemşerilerimizin aklını karıştırmaya çalışmaktadırlar. Ancak sağduyuya sahip olan Yozgat halkı bu ve bunun gibi fitne siyaseti yapanlara kesinlikle prim vermemekte hem siyasi açıdan etik olmayan hem de dinimizce hoş karşılanmayan fitne gibi bir günaha prim vermeyecektir. “
“Hızlı trene kaç kişi aldınız”
DSCF7423“2009 Yılı gerçekleşen belediye seçimlerinde, üç bin kişiyi işe alacağınız sözünü verdiniz. Tamam Yerköy ilçemizden üç bin kişiyi bana gösterin, onu da geçtik bana yüz kişiyi gösterin işe aldığınız ben Milletvekili adaylığından istifa edeceğim.  Bizim halkımız artık uyandı. Boş ve kuru laflara karnımız tok”
“Yerköy üvey evlat”
“Milletvekili aday adaylı süreci içerisinde, Yozgat ta gerçekleştirmiş olduğunuz temayül yoklamasında, birinci olan ve Yerköylü olan İsmail Yılmaz kardeşimiz ve temayül yoklamasında üçüncü olan İskender Minar’a göz ardı ettiniz.
Şimdi ise gelmiş Yerköy’den Yerköylülerden Oy istiyorsunuz. Yerköy’e ve Yerköy’ün evladına o zaman sahip çıkmadınız da şimdimi sahip çıkıyorsunuz.”ifadelerinde bulundu.
“Tartışmaya Her zaman hazırım”
“Tıpkı, 2007 seçimlerinde İnandık barajı, 2009 Mahalli İdareler Seçimlerinde,  bazı bölümlerinin projesi ve ihalesi tamamlanmamış olan Hızlı Tren projesine işçi alımı vaadiyle yaklaşık üç bin gencimizi ve ailesini kandırıp onların hayalleri ve umutlarını sömürerek siyaset yaptıklarını halkımız unutmamıştır.
Şimdi de liste de hiçbir değişiklik olmadı ve Sadir Durmaz 1. Sıraya gelmedi gibi iftira ve yalanlarla hemşerilerimizi kandırmaya çalışmakta ve kendi menfaatlerini halkın menfaatlerinin üzerinde görmeye devam etmektedirler.
Bu iftirayı yayan, siyaseten iflas etmiş, kendi aday adaylarına bile sahip çıkamayanların hizmet ettiği şey; Sadir Durmaz, Mehmet Ali Çakır ve Nevzat Kemal Adaıbelli’nin milletvekili seçilmesini engellenmeye çalışarak Yerköy’ün ve Yozgat’ın geleceğine ipotek koymaktan başka bir şey değildir.
Kimin seçileceğine önce Cenab-ı Allah, sonrada Aziz Yozgat halkı karar verecektir. Buna ipotek koymaya kimsenin gücü yetmeyecektir. 
Kaldı ki, Kanun gayet açık ve nettir.  İsteyen herkes 2839 Sayılı Milletvekili Seçimi Kanununa kitaplardan ve internetten ulaşıp bakabilir. Bahse konu noterden ve Yüksek Seçim Kurulundan teyit edebilir.
Aksini iddia edenlerin yürekleri varsa, bilgi ve donanımlarına güveniyorlarsa Yozgat Cumhuriyet Meydanında, istedikleri televizyon kanalında her platformda bu konu ve Yozgat’ın sorunlarını tartışmaya hazırım.”dedi.
 Haber : Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. Bu kadar kalabalığı toplamak kolay değil helal olsun.İnşallah sen bazıları gibi meclise nerden geldiğini unutmazsın.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji