Pegasus, Airbus A321neo Uçağını Teslim Aldı ve İran’da Kalan Uçaklar Geri Getiriliyor

Pegasus Havayolları, Airbus A321neo tipi yeni uçağını teslim alırken, İran'da kalan uçakların geri getirilmesi için çalışmalar sürüyor. Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, 5 uçağın daha Türkiye'ye dönmesinin planlandığını açıkladı.

Pegasus Havayolları, filosuna yeni bir uçak daha ekledi. Şirket, Airbus A321neo tipi uçağını teslim aldı. Yapılan açıklamaya göre, bu uçak filoya katılan 100. uçak oldu. Pegasus’un filosunda şu anda 83 uçak bulunmaktadır.

İran’da Kalan Uçaklar Geri Getiriliyor

İran’da kalan uçaklar konusunda da hareketlilik yaşanıyor. Türkiye İran sınırında kalan ve bakımı yapılamayan uçakların geri getirilmesi için girişimler sürüyor. Bu kapsamda, İran’da kalan 6 uçaktan 3’ünün Türkiye’ye getirilmesi için çalışmalar başlatıldı.

Bakan Uraloğlu Açıkladı! 5 Uçak Daha Türkiye’ye Dönüyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye’de kalan ve bakımları yapılamayan uçakların geri getirilmesi için önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Karaismailoğlu, 5 uçağın daha Türkiye’ye dönmesinin planlandığını ve bu uçakların bakımlarının yapılacağını belirtti.

Pegasus Havayolları, filosuna yeni uçaklar eklemeye devam ediyor. Şirket, Airbus A321neo tipi yeni uçağını teslim aldı. Bu uçak, filoya katılan 100. uçak olma özelliği taşıyor. Şu an itibariyle Pegasus’un filosunda toplam 83 uçak bulunmaktadır.

İran’da Kalan Uçaklar Geri Getiriliyor

İran’da kalan uçaklar konusunda hareketlilik devam ediyor. Türkiye İran sınırında kalan ve bakımları yapılamayan uçakların geri getirilmesi için çalışmalar sürüyor. İran’da kalan 6 uçaktan 3’ünün Türkiye’ye getirilmesi için girişimler başlatıldı. Bu kapsamda, geri getirilen uçakların bakımlarının yapılacağı belirtiliyor.

Bakan Uraloğlu Açıkladı! 5 Uçak Daha Türkiye’ye Dönüyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye’de kalan ve bakımları yapılamayan uçakların geri getirilmesi çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Karaismailoğlu, 5 uçağın daha Türkiye’ye dönmesinin planlandığını belirtti. Bu uçakların da bakımlarının yapılacağı vurgulandı. Türkiye’de kalan ve hizmet dışı kalan uçakların tekrar faaliyete geçirilmesi için çalışmalar sürüyor.

Exit mobile version