YouTube

  • DOLAR
    %0,38
  • EURO
    %0,17
  • ALTIN
    %0,77
  • BIST
    %-0,57
Üçüncü çocuk hastalıkları uzmanı görevine başladı

Üçüncü çocuk hastalıkları uzmanı görevine başladı

Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Selda Tarancı, Yerköy Devlet Hastanesinde göreve başladı. 
04082011drÇocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Selda Tarancı, Yerköy Devlet Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Son dönemlerde yapılan doktor atamaları ile adından sıkça söz edilen Yerköy Devlet Hastanesinde hekim kadrosuna Çocuk Hastalıkları Uzman Doktoru Selda Tarancı atandı.
Son yıllarda Yozgat İlçelerinin arasında modern hastane olma yolunda hızla gelişim gösteren Yerköy Devlet Hastanesi, Yerköy’e sağlık hizmetlerini eksiksiz sunabilmek için büyük atılımlar gerçekleştiriyor.
İlçe halkına ve çevre ilçelerde yaşayan vatandaşlara sunduğu kaliteli ve güler yüzlü sağlık hizmeti ile ilçe halkının beğenisini kazanma yolunda emin adımlarla yol aldığını ifade eden Yerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sayit Usul, “Özverili çalışma ile gerek hastanenin modern bir yapıya kavuşmasında gerekse doktor kadrosuna güçlendirme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.
Modern hastane olma yolunda hızla ilerleyen Yerköy Devlet Hastanesi bünyesine kattığı yeniliklerle ilçe halkının dikkatini çektiğinin altını çizen Usul, “Modern hastane statüsünde hizmet veren Yerköy Devlet Hastanesi bünyesine katılan 3’üncü Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Selda Tarancı’da, görevine başladı.
Yerköy Devlet Hastanemiz, Yerköy başta olmak üzere Çiçekdağı, Saray, Sekili gibi ilçe ve köylere de hizmet vermekte. Bu sebepten dolayı Yerköy Devlet Hastanesi olarak da ilçe hastanemizde bölge hastanesi gibi çalışmaktayız.
Başhekiminden, doktoruna, hemşirelerimizden, sağlık memurlarımızdan temizlikçilerimize kadar sağladığımız ekip ruhunu sağlık hizmetinde kaliteye ve hassasiyete dönüştürmüş bulunmaktayız.
Sağlık söz konusu olduğunda, hassasiyet bir kat daha artmaktadır. Hayatın en önemli ve kutsal emanetlerinden biri de sağlığımızdır. Bu emanetin ağır sorumluluğu hekimlik mesleğinin temelini oluşturur. Kaliteli sağlık hizmeti almak insanın en doğal hakkıdır.
Yerköy Devlet Hastanesi olarak bu temel anlayışla, halkımıza bilimsel yaklaşımdan taviz vermeden modern sağlık hizmetlerini sunmak iddiasındayız. Hastane yönetimi olarak halkımıza hizmetin en iyisini ve en kalitelisini sunmaya devam ediyoruz.
Bu amaçla Yerköy Devlet Hastanesine ataması yapılan 3’üncü Çocuk Hastalıkları Uzman Doktoru Selda Tarancı görevine başlamıştır. ”dedi.
Haber: Yerköy Gazetesi
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji