Yerköy TSO’dan Emniyet ve Jandarma’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Coşkun Kahraman, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilçede göreve yeni başlayan İlçe Emniyet Müdürü Ümüt Balcı ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Emre Akdemir’i makamlarında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Coşkun Kahraman, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilçede göreve yeni başlayan İlçe Emniyet Müdürü Ümüt Balcı ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Emre Akdemir’i makamlarında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Kahraman, yeni görevlerinde başarılar dilediği Balcı ve Akdemir’e hayırlı olsun temennisinde bulundu. İlçenin güvenliği ve huzurunun sağlanmasında yürütülecek çalışmaların önemine dikkat çeken Kahraman, iş birliği ve koordinasyonun toplum için büyük değer taşıdığını vurguladı.

Yeni görevlerine başlayan İlçe Emniyet Müdürü Ümüt Balcı ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Emre Akdemir ise nazik ziyaret ve iyi dilekleri için Başkan Kahraman’a teşekkür etti.

Exit mobile version