Yerköy’de 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Unutulmadı

Yerköy Kaymakamı Mehmet Halis Aydın ve Belediye Başkanı Av. Fatih Arslan, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında şehit aileleri ve gazilere anlamlı ziyaretlerde bulundu.

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla, Yerköy’de anlamlı bir program hayata geçirildi. İlçe Kaymakamı Mehmet Halis Aydın ve Belediye Başkanı Av. Fatih Arslan öncülüğünde düzenlenen ziyaretlerde, 15 Temmuz şehitlerinin yakınları ve gaziler unutulmadı.

Programın ilk durağı, 15 Temmuz Gazisi İlhan Aslaner’in Altmışevler Mahallesi’nde ikamet eden annesi Hülya Arslaner oldu. Ziyaretin ardından heyet, 15 Temmuz Gazisi Muhammet Emin Tekin’in çarşı merkezinde esnaflık yapan babası İsmail Tekin’i iş yerinde ziyaret etti.

Kaymakam Aydın ve Başkan Arslan, daha sonra 15 Temmuz Şehidi Serkan Göker’in Çiçekdağı İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde ikamet eden babası Burhan Göker’in evine misafir oldu. Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde, şehitlerimizin aziz hatırası yad edildi.

Ziyaretler kapsamında ayrıca Şehit Aileleri Derneği Başkanı Fatih Tez de makamında ziyaret edilerek, şehit ailelerine yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alındı.

Programa İlçe Müftüsü Remzi Çalık, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ethem Dölek ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hüseyin Seyfi de eşlik etti.

Exit mobile version