Yerköy’de Hakkında Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Yerköy’de düzenlenen operasyonda, hakkında 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Yerköy İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarmanın Dedektifleri olarak bilinen JASAT ekipleri tarafından yürütülen operasyonla, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs kıskıvrak yakalandı.

Yerköy Cumhuriyet Savcılığı’nın koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında; Jandarma ekipleri, Yerköy ilçesinde ikamet eden ve “Sayı ve Nitelik Bakımından Vahim Olan Silah veya Mermileri Satın Alma, Taşıma, Bulundurma” suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan M.A. isimli şahsın izini sürdü.

Yapılan titiz çalışmalar neticesinde düzenlenen operasyonda M.A. yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahıs, jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan M.A., Yozgat Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini belirterek vatandaşların huzur ve güvenliği için çalışmaların aralıksız devam ettiğini bildirdi.

Exit mobile version