Trafik Haftası kapsamında Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Yerköy İlçe Jandarma Komutanlığı koordinesinde İstasyon Meydanı’nda trafik bilinci standı kuruldu.
Devlet Tiyatroları’nın “Vagon Sahne” etkinliği çerçevesinde çocuk oyunu için alana gelen minik ziyaretçiler, tiyatro öncesi ve sonrasında trafik ekipleriyle bir araya geldi. Etkinlikte çocuklara trafik polisliği tanıtıldı ve trafikte kullanılan araç ve gereçler hakkında bilgilendirme yapıldı.
Programa Yerköy Belediye Başkanı Av. Fatih Arslan, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Serkan Işık ve Yerköy İlçe Emniyet Müdürü Ümüt Balcı katıldı. Protokol üyeleri çocuklarla birlikte trafik standını ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Etkinlik boyunca çocukların trafik kuralları konusunda bilinçlendirilmesi hedeflenirken, meydanda renkli görüntüler oluştu.
KAYNAK: İsmail ECEVİT