Yerköylü Sporcular Türkiye Open Taekwondo Turnuvasında Başarı Elde Etti

Yerköylü sporcular, Antalya'da düzenlenen 13. Türkiye Open Taekwondo Turnuvası'nda bronz madalya kazandı.

Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından 24-31 Mart tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen 13. Türkiye Open Taekwondo Turnuvası’nda, Yerköylü sporcular uluslararası arenada önemli bir başarıya imza attı. İki genç sporcu, turnuvada bronz madalya kazanarak ilçelerini gururlandırdı.

67 Ülkeden 2 Bin 552 Sporcu Katıldı

Bu yıl 67 ülkeden 2 bin 552 sporcunun katıldığı turnuva, büyük bir rekabete sahne oldu. Farklı kategorilerde dereceye girebilmek için mücadele eden sporcular, uluslararası taekwondo camiasının en prestijli etkinliklerinden birinde yer aldı.

Yerköylü Sporcular Zorlu Mücadele Verdi

Gençler kategorisinde tatamiye çıkan Yerköylü sporcular, güçlü rakipleri karşısında gösterdikleri performansla dikkat çekti:

Her iki sporcu da turnuva boyunca gösterdikleri azim ve mücadele ile büyük takdir topladı.

 

Yerköy’e Gurur Yaşattılar

Uluslararası düzeyde elde edilen bu başarı, Yerköy spor camiasında sevinçle karşılandı. Zorlu rakipler arasından sıyrılan sporcular, hem antrenörlerinin hem de memleketlerinin gururu oldu.

Tebrik ve Başarı Mesajı

Sporcuların elde ettiği dereceler sonrası yapılan açıklamada, “Sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerine yer verildi. Bu başarı, genç sporcuların gelecekte daha büyük dereceler elde edebileceğinin de bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

KAYNAK: Duran AKOĞUL

Exit mobile version