Yozgat’ta Aranan İki Şahıs Yakalandı

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, Sorgun ve Aydıncık ilçelerinde aranan iki şüpheliyi gözaltına aldı.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kapsamında Sorgun ve Aydıncık ilçelerinde iki ayrı operasyon gerçekleştirdi. Farklı suçlardan aranan iki şüpheli yakalandı.

Sorgun’da Terör Örgütü Üyeliğinden Aranan Şahıs Yakalandı

Sorgun İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri, teknik ve fiziki takip çalışmaları sonucunda bir şahsın “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma” suçundan dolayı “6 yıl 3 ay” kesinleşmiş hapis cezası ile arandığını tespit etti. Yapılan operasyonla şahıs, ikamet adresinde jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Aydıncık’ta Hakaret Suçundan Aranan Şüpheli Tutuklandı

Aydıncık İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda, bir başka şüphelinin “Hakaret” suçundan arandığı belirlendi. Yapılan değerlendirme ve izleme faaliyetleri neticesinde şüpheli şahıs tespit edilerek yakalandı. Şahsın adli makamlara sevki sağlandı.

 

KAYNAK: Yozgat İl Jandarma Komutanlığı

Exit mobile version