Yozgat’ta Çocuklar Sirk Gösterisiyle Eğlendi

Yozgat İl Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Afrika Sirki" gösterisi, 0-6 yaş aralığındaki çocuklar için gerçekleştirildi.

Yozgat İl Kültür Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilen “Afrika Sirki” gösterisi, Çamlık Çocuk Evi’nde misafir edilen 0-6 yaş aralığındaki çocuklar tarafından ilgiyle izlendi.

Gösteri boyunca çeşitli performanslar sergileyen sanatçılar, çocukların beğenisini topladı. Minik izleyiciler, gösteri süresince kahkahalarıyla salona neşe kattı.

Yozgat İl Kültür Müdürlüğü yetkilileri, düzenlenen etkinliğin çocukların sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamayı amaçladığını belirtti. Yetkililer, bu tür organizasyonların devam edeceğini ifade ederek, etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Programın son bölümünde sahneye çıkan sanatçılar, minik seyircilerle bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Çocukların gösteri sonrasında sanatçılarla kurduğu iletişim, etkinliğin en sıcak anlarından biri olarak kaydedildi.

KAYNAK: Haber Merkezi

Exit mobile version