Yozgat’ta okul çevrelerinde jandarmadan güvenlik denetimi yapıldı

Kadışehri, Aydıncık ve Yenifakılı ilçelerinde jandarma ekipleri, öğrencilerin güvenliği için okul çevrelerinde denetim gerçekleştirdi. Şüpheli kişilere yönelik kimlik kontrolleri yapıldı.

Yozgat’ın Kadışehri, Aydıncık ve Yenifakılı ilçelerinde İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilk ve ortaokul çevrelerinde güvenlik denetimleri yaptı. Öğrencilerin huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen çalışmalarda okul çevresinde gözlem ve kimlik kontrolleri gerçekleştirildi.

Denetimlerde ayrıca kullanılmayan okul bölümlerinin hafta içi ve hafta sonu boyunca kilitli kalması yönünde okul idaresine bilgilendirmelerde bulunuldu.

Kimlik Kontrolleri

Ekipler, şüpheli görülen kişi ve kişilere yönelik kimlik kontrolleri yaptı. Yapılan kontrollerde herhangi bir olumsuz duruma rastlanılmadığı bildirildi.

Yetkililer, bu tür güvenlik uygulamalarının düzenli olarak devam edeceğini belirterek, öğrenci ve velilerin içinin rahat olması gerektiğini ifade etti.

KAYNAK : İl Jandarma Komutanlığı

Exit mobile version