YouTube

  • DOLAR
    %-0,13
  • EURO
    %-0,09
  • ALTIN
    %0,13
  • BIST
    %0,68
Türk Kızılay’ından Çiçekdağı’na anlamlı ziyaret

Türk Kızılay’ından Çiçekdağı’na anlamlı ziyaret

Türk Kızılay’ı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hayati Çetin hafta sonunda Çiçekdağı’nda şehit ailelerini ziyaret etti.
14042011cic3Türk Kızılay’ı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hayati Çetin, hafta sonu Çiçekdağı’nda bulunan şehit ailelerini ve Çiçekdağı Belediye başkanı İsmail Deniz’i ziyaret etti.
Hayati Çetin ve beraberindeki heyet önce Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz’i ziyaret ederek, Kızılay’ın Çiçekdağı’ndaki faaliyetleri hakkında sohbet ettiler.
Belediye Başkanı makamında gerçekleşen ziyaret sonrası, Belediye Başkanı İsmail Deniz ve Türk Kızılay’ı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hayati Çetin,  Şehit Er Ercan Alkaya ve Şehit İdris Aydoğdu’nun ailelerini ziyaret ederek çeşitli hediyeler takdim ettiler.
Gerçekleşen ziyarette, duygusal anların sıkça yaşanması gözlerden kaçmadı.
Türk Kızılay’ı gibi ülkeye ve dünyaya mâl olmuş faydalı kurumlara gönül bağı olduğunu ifade eden Belediye Başkanı İsmail Deniz “Türk Kızılay’ı her türlü felakette ilk önce yaraları saran bir kurum olarak, önce insan kavramını bizatihi yaşayarak bizlere yaşatan bir kurum olarak bizlerin gururu olmuş, olmaya da devam edecektir.
Bizlerde ilçemiz şehitleri adına, Ankara’dan buralara kadar gelen Türk Kızılay’ı temsilcilerine ve vesile olan kişilere teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
Gerçekleşen ziyaretler sonrasında, Türk Kızılay’ı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hayati Çetin, Çiçekdağı ilçesinde bulunan tüm şehit ailelerini tekrardan ziyaret etmek için daha geniş bir zamanda geleceği ifade ederek ilçeden ayrıldı.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji