YouTube

  • DOLAR
    %-0,22
  • EURO
    %-0,22
  • ALTIN
    %1,55
  • BIST
    %3,14
İl Genel Meclisi, Yerköy’deki okulların son durumunu görüştü

İl Genel Meclisi, Yerköy’deki okulların son durumunu görüştü

İl Genel Meclisi Mayıs ayı birinci bileşim toplantısında Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu tarafından hazırlanan raporda Yerköy ilçemizde bulunan okulların son durumu hakkında rapor okundu.

Raporu okuyan Yozgat İl Genel Meclisi Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu Başkanı Ramazan Dolgun, Yerköy ilçemizde bulunan okulların biran önce eksikliklerinin giderilmesi gerektiğini söyledi.

Dolgun, “Yerköy ilçesinde bulunan Şehit Muhammed Ali Ocak ilkokulunun iç cephe boyanmasına, elektrik prizlerinin değiştirilmesi, pencere kol ve fitillerinin değiştirilmesi ve lavabo musluklarının değiştirilmesine, Şehit İbrahim Yıldız İlkokuluna engelliler için WC yapılması, okul bahçesine kilitli parke döşemesinin yapılması ile okulun dış cephesinin boyanmasına ihtiyaç vardır. Şehit Şaban Karadoğan ortaokulunun on iki adet sınıf kapılarının değiştirilmesi, bahçe düzenlemesi için 150 m2 bordür taşına ihtiyaç olduğu, futbol sahası için 450 m2’ye yetecek kadar beton alımına ve okul korkuluklarının erozyona uğramaması için yeteri miktarda boya malzemesi alınarak boyanması gerekmektedir. Sekili Şehit Osman Pekşen ilköğretim okulunun zeminin fayans yapılması, sınıf pencere ve kapılarını değişiminin yapılması, elektrik tesisatının yenilenmesi, okulun iç ve dış cephesinin boyanması ve kalorifer panel peteklerinin değiştirilmesine ihtiyaç duyulduğu, ilçede bulunan diğer ilköğretim kurumlarına bağlı okullarının genel durumlarının iyi olduğu gerek yerinde yapılan incelemelerden ve gerekse ilgililerinden alınan bilgilerden anlaşılmıştır” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji