YouTube

  • DOLAR
    %-0,22
  • EURO
    %-0,22
  • ALTIN
    %1,55
  • BIST
    %3,14
Ankara’da Yozgatlılar Dernekleri Bir Araya Geliyor: Aday Aytaç Bingöl’den Büyük Hedef

Ankara’da Yozgatlılar Dernekleri Bir Araya Geliyor: Aday Aytaç Bingöl’den Büyük Hedef

Ankara’da yaşayan Yozgatlılar, kentin en yoğun nüfusuna sahip gruplarından birini oluşturuyor. Resmi kayıtlara göre yaklaşık 482.000 Yozgatlı’nın Ankara’da yaşadığı belirtiliyor.

Bu büyük topluluğu bir araya getirmek ve ortak çatı altında birleştirmek amacıyla harekete geçen Keçiören Yozgatlılar Dernek Başkanı Aytaç Bingöl, Ankara Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Ankara’da faaliyet gösteren yaklaşık 200 dernek ve üç federasyon bulunmakta. Ancak Bingöl’ün hedefi, bu çeşitliliği tek çatı altında birleştirmek. İlk adım olarak, Başkentteki Yozgatlı Dernekler Federasyonu’nu ziyaret eden Bingöl, birlik ve dayanışma vurgusu yaparak, Yozgatlıların hak ettikleri nüfuzu sağlamak için siyaset, bürokrasi ve iş dünyasıyla işbirliği yapacaklarını belirtti.

Bingöl, ziyarette yaptığı açıklamada, “Ankara’da bu kadar nüfusa sahibiz ancak hak ettiğimiz nüfuzu sağlayamıyoruz. Eğitimden spora, kültürden diğer her alana kadar Yozgatlılar olarak birlikte hareket etmeliyiz. İlimiz Yozgat’ın ilçe ve köyleri ile birlikte valilerimizden kaymakamlarımıza ve belediye başkanlarımıza kadar tüm kurumlarla işbirliği yapmalıyız” ifadelerini kullandı.

Başkentteki Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Şakir Bulut ise Bingöl’ün nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, adaylığına desteklerini iletti ve başarılar diledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji