YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %0,34
  • ALTIN
    %-0,08
  • BIST
    %0,80
15 vatandaşa İŞKUR hizmetleri hakkında eğitim verildi

15 vatandaşa İŞKUR hizmetleri hakkında eğitim verildi

Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü personeli Boğazlıyan T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda Arıcılık mesleğindeki kursundan yararlanan 15 vatandaşa İŞKUR hizmetleri hakkında eğitim verdi.
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Taner Yıldız, bilindiği üzere kurumumuz dezavantajlı gruptaki kişilere İŞKUR hizmetler hakkında çeşitli eğitimler düzenliyor dedi.
Yıldız, bu çerçevede İl Müdürlüğümüzde görevli İş ve Meslek Danışmanlarımız aracılığıyla Yozgat Boğazlıyan T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda, hükümlü 15 vatandaşımıza İş Arama Becerileri, Mülakat Teknikleri, Hibe Projeleri başta olmak üzere hizmetlerimiz hakkında sunum gerçekleştirildiğini ifade etti.
Yıldız, seminerler ile vatandaşlarımızın cezalarının bir kısmını sosyal hayat içerisinde geçirdikleri bir dönemde onları işgücü piyasasına hazırlayarak iş bulmalarına hatta hibe desteklerimiz ile kendiişlerinin patronu olabilmelerine yardımcı oluyoruz dedi. Yıldız, böylece dezavantajlı statüde bulunan vatandaşlarımıza rehberlik hizmeti vererek onları sosyal hayata hazırlıyoruz ifadesini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji