YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
2024 Regaip Kandili mesajları, Regaip Kandili mesajları

2024 Regaip Kandili mesajları, Regaip Kandili mesajları

Regaip Kandili, receb ayının ilk perşembe gecesinde idrak edilen mübarek bir gecedir. Bu gece, Allah’ın rahmetine, mağfiretine ve lütfuna nail olmak için dua, ibadet ve hayır işlemek için bir fırsattır. Regaip Kandili ile ilgili güzel sözler şunlardır:

  • Regaip Kandili, Allah’ın rızasını kazanmak için bol bol istiğfar ettiğimiz, kalplerimizi temizlediğimiz, gönüllerimizi birleştirdiğimiz, sevgi ve kardeşlik duygularımızı pekiştirdiğimiz bir gecedir. Bu gece, Allah’ın rahmet ve bereketine mazhar olmak için dua edelim. Regaip Kandiliniz mübarek olsun.
  • Regaip Kandili, Allah’ın bizlere sunduğu bir nimet, bir lütuf, bir ikramdır. Bu gece, Allah’ın affına, merhametine, ihsanına ve cömertliğine sığınalım. Bu gece, Allah’ın bizlere verdiği nimetlere şükredelim, bizden istediği emirlere uyalım, yasaklarından kaçınalım. Bu gece, Allah’ın bizlere bahşettiği hayatı, sağlığı, aileyi, dostluğu, kardeşliği, vatanı, milleti, imanı, İslam’ı koruyalım. Regaip Kandiliniz hayırlı olsun.
  • Regaip Kandili, Allah’ın bizlere sunduğu bir fırsat, bir umut, bir kurtuluştur. Bu gece, Allah’ın bizlere verdiği akıl, irade, vicdan, kalp, dil, kulak, göz gibi nimetleri hayra, hakka, hikmete, ilme, ibadete, hayır işlemeye kullanalım. Bu gece, Allah’ın bizlere yüklediği sorumlulukların, emanetlerin, hakların, hukukların, adaletin, merhametin, şefkatin, iyiliğin, güzelliğin farkında olalım. Bu gece, Allah’ın bizlere vaad ettiği cennetin, saadetin, mutluluğun, huzurun, selametin, esenliğin, rahatlığın, güvenliğin, barışın, sevginin peşinde olalım. Regaip Kandiliniz kutlu olsun.
  • Regaip Kandili, Allah’ın bizlere lütfettiği bir gece, bir rahmet kapısı, bir mağfiret vesilesidir. Bu gece, Allah’a yakınlaşmak, O’ndan af dileyip O’na tevbe etmek, O’nun nimetlerine şükretmek, O’nun emirlerine uymak, O’nun yarattıklarına merhamet etmek için bir fırsattır. Regaip Kandiliniz mübarek olsun.
  • Regaip Kandili, Allah’ın bizlere sunduğu bir armağan, bir ikram, bir inayettir. Bu gece, Allah’ın rahmetinden, mağfiretinden, cennetinden, sevgisinden, dostluğundan, yardımından, hidayetinden, bereketinden, esenliğinden, selametinden nasibimizi alalım. Regaip Kandiliniz hayırlı olsun.
  • Regaip Kandili, Allah’ın bizlere verdiği bir şans, bir talih, bir kısmettir. Bu gece, Allah’ın bizlere bahşettiği imanı, İslam’ı, Kur’an’ı, peygamberi, namazı, orucu, zekatı, sadakayı, haccı, umreyi, ilmi, irfanı, ahlakı, edebi, sabrı, şükrü, tevekkülü, teslimiyeti, tefekkürü, zikri, duayı, hayrı, güzelliği yaşayalım. Regaip Kandiliniz kutlu olsun.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji